20 maart 2020

3 Tips voor huidvriendelijke handhygiëne

3 Pure tips voor huidvriendelijke handhygiëne

Corona en veel advies omtrent hygiëne om besmettingen te voorkomen, beheersen ons dagelijks nieuws en de media. Je kan er niet omheen. Jij wast nu ook veel vaker dan normaal je handen? En je gebruikt Alcogel? Goed bezig! Maar helaas worden je handen daarvan wel extra droog. Dat voel jij ook? Voorkom het met deze tips.

Tip 1: gebruik in plaats van handzeep een reinigingsgel voor het gelaat.

Deze reinigingsgels zijn veel vriendelijker voor je huid en bevatten bovendien antioxidanten, hydraterende en zuiverende bestanddelen.

Denk aan de C infusion cleanser van Dermaquest, de Cleansing gel van Environ en de Facial balancing cleanser van 4VOO.

Tip 2: smeren, smeren en smeren

Van het vele wassen en ontsmetten worden je handen (die na de winter al droger zijn) nu nog extra droog. Dat verhelpt je met extra smeren. Zet zeker een Handdrink van jane iredale op je wastafel en stop er één in je handtas voor on the go!

Tip 3: herstellen

De Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules van Environ zijn uiteraard ontwikkeld voor het gelaat, maar ze zijn nu ook ideaal om je handen te voorzien van extra hydratatie en een hoge concentratie vitamines. De capsules bevatten een fijne olie die meteen een zijdezacht gevoel geeft. Verdeel je capsule voor je handen en gezicht en je slaat twee vliegen in één klap.

> Producten nodig? Bestel nu via mail: info@pure-skin.be, gratis geleverd.

Meer blogberichten

Joyce vindt gouden parel Collageen draadlift

Joyce vindt tijdens haar zoektocht in beautyland een gouden parel: de collageen draadlift. Hiermee heeft ze weer een sterk wapen in huis om huidveroudering tegen te gaan en spectaculaire resultaten te bereiken.

Verder lezen
collageen

Collageen voor de eeuwige jeugd van je huid

Pure Skin vertelt je wat collageen betekent voor je huid en wat helpt en niet helpt tegen veroudering.

Verder lezen

Sunglasses, for your eyes only.

Tips en learnings van Pure Skin om je ogen en oogomtrek correct te beschermen tegen UV in samenwerking met Optiek Jo Warniers

Verder lezen