20 maart 2020

3 Tips voor huidvriendelijke handhygiëne

3 Pure tips voor huidvriendelijke handhygiëne

Corona en veel advies omtrent hygiëne om besmettingen te voorkomen, beheersen ons dagelijks nieuws en de media. Je kan er niet omheen. Jij wast nu ook veel vaker dan normaal je handen? En je gebruikt Alcogel? Goed bezig! Maar helaas worden je handen daarvan wel extra droog. Dat voel jij ook? Voorkom het met deze tips.

Tip 1: gebruik in plaats van handzeep een reinigingsgel voor het gelaat.

Deze reinigingsgels zijn veel vriendelijker voor je huid en bevatten bovendien antioxidanten, hydraterende en zuiverende bestanddelen.

Denk aan de C infusion cleanser van Dermaquest, de Cleansing gel van Environ en de Facial balancing cleanser van 4VOO.

Tip 2: smeren, smeren en smeren

Van het vele wassen en ontsmetten worden je handen (die na de winter al droger zijn) nu nog extra droog. Dat verhelpt je met extra smeren. Zet zeker een Handdrink van jane iredale op je wastafel en stop er één in je handtas voor on the go!

Tip 3: herstellen

De Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules van Environ zijn uiteraard ontwikkeld voor het gelaat, maar ze zijn nu ook ideaal om je handen te voorzien van extra hydratatie en een hoge concentratie vitamines. De capsules bevatten een fijne olie die meteen een zijdezacht gevoel geeft. Verdeel je capsule voor je handen en gezicht en je slaat twee vliegen in één klap.

> Producten nodig? Bestel nu via mail: info@pure-skin.be, gratis geleverd.

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen