31 augustus 2017

3 tips om je stralende zomerhuid gezond te houden

Het is weer september. De vakantie is razendsnel voorbijgevlogen, het nieuwe schooljaar gaat voor de kinderen van start en het gewone drukke leventje trekt zich weer op gang. Voor we het weten, zitten we weer in de dagelijkse sleur en de oude gewoontes. Wil jij voor je huid en je positieve mindset de zomerse gloed en gezonde levensstijl nog even vasthouden, dan is september dé maand om aandacht te schenken aan je huid.


Dit is de ideale workout voor je huid

Tip 1: Hydratatie, de voeding voor een gezonde huid

Net terug uit zonnige oorden en je zit al een beetje depri naar het grijze weer te staren? Je hebt volop vitamine D getankt en nu verdwijnt samen met je bruine kleurtje ook je zomerse humeur?

Wij leven met je mee. Met deze ultieme tip behoud jij je zomerse gloed en je goede humeur. Verwen je lichaam iedere avond na een drukke dag met de Dermalac lotion van Environ. Dit dagelijkse ritueel verwijdert je dode huidcellen en door de intense hydratatie behoud je langer je diepe mooie bruine kleur. Ideaal na de douche: plakt niet en dringt snel in.


Tip 2: Scan en herstel de schade

Tegen beter weten in soms toch genoten van een overdosis onbeschermd zonnen? Het overkomt iedereen wel eens, in slaap vallen in het zonnetje tijdens de eerste vakantiedag. Helaas veroorzaakt dat huidveroudering. En zijn hier en daar wat extra rimpels en droogtelijntjes zichtbaar geworden, of zie je op je huid toch een paar kusjes van de zon? Het is belangrijk om een nieuwe update te laten maken van de conditie van je huid.

Pure Skin zoekt altijd naar het beste voor jou en je huid. Daarom kies ik voor de Visia Huidanalyse. Dit is het enige toestel ter wereld dat snel en accuraat gegevens van je huid kan meten, vastleggen en opvolgen op basis van wetenschappelijk/medisch onderzoek. Met deze resultaten zal je nooit meer investeren in producten die geen zichtbaar resultaat geven voor je huid. Wil jij weten hoe het met je huid gesteld is na de zonnekuur van afgelopen zomer, boek dan nu jouw (online) huidadvies/-analyse en krijg een persoonlijk op maat geschreven huidplan van Pure Skin.

Tip 3: Gun je huid de eeuwige jeugd

Staat een wekelijks bezoekje aan de fitness terug op je programma? Denk ook aan een fitnessabonnement voor je huid. Het huidprogramma van Environ (ons huismerk), met een uniek step up systeem, is ideaal. Zeker met het baanbrekende en unieke Youth Essentia programma waarmee we samen kunnen bouwen aan de ideale workout voor jouw huid. Heb je nog een vrij jonge huid, werk dan rustig aan langdurig resultaat met het Skin Essentia step up vitamineprogramma. Iets minder jong en wil je snel resultaten zien? Kies dan voor de Age Defying Plus Duo van de Youth Essentia lijn van Environ.

Boek jouw huidanalyse met persoonlijk huidadvies

Bezorg hieronder je gegevens. Je ontvangt dan je vragenlijst. Hierna bevestig ik jouw huidanalyse.

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen