01 maart 2022

3 homemaskers voor een frisse lentehuid

Een mooie gezonde huid; dat willen we toch allemaal? Wist je dat 70% van je huidgezondheid bepaald wordt door je juiste huidverzorging thuis? Met het Pure Skin huidplan help ik jou stap per stap op weg naar die gezonde huid door haar dagelijks te voorzien van opbouwende vitamines, peptides en fruitzuurtjes. Maar na de winter kan ze weer wat extra’s gebruiken. Droom je van een egale huid met een mooie glow? Dan is het echt belangrijk om alle huidvetten, pollutie, make-up, spf-filters en dode huidcellen te elimineren. Dat lukt je perfect met de drie stappen van dit maskerprogramma voor thuis.

Er is nog een prettig neveneffect: je reguliere verzorgingsproducten worden beter opgenomen. Je werkt dus nog actiever aan de verbetering van je huid en dat zie je. Nu en later.

Maak er een leuk relaxmoment van na je drukke werkdag en je plukt 2x de vruchten: clear skin & clear mind. Hoe je dat doet, toon ik je in mijn video.

> Ontdek het nu!

STAP 1: JE HUID ZUIVEREN

Huidstress door pollutie (lucht- en lichtvervuiling) heeft een enorme impact op de gezondheid van je huid. Dankzij het Purifying Anti-Pollution masker wordt jouw huid terug zuiver en zijdezacht.

Even voorstellen…

Purifying Anti-Pollution masker van Environ

Tijdens het homepeeling-programma starten we op dag 1 met dit multifunctionele masker.
Als je veel last hebt van onzuiverheden, dan raad ik aan om eerst 3 à 4 dagen achter elkaar dit masker te gebruiken vooraleer je verder gaat naar stap 2.

HOE WERKT HET:

– Zuiverende ingrediënten op basis van Japanse houtskool reinigen en absorberen alle pollutie tot in het diepst van je huidporiën.

– Plantaardige ingrediënten normaliseren en hydrateren je huid.

 

RESULTAAT: een zijdezachte, gehydrateerde huid die straalt.

HOW TO:
Verdeel een moot Purifying Anti-Pollution masker met een penseel gelijkmatig over de huid. Kan bij het aanbrengen wat prikkelen. 20 minuten laten drogen. Hierna emulgeren met wat water en afspoelen met een compres/washandje en warm water.

STAP 2: LOSMAKEN VAN DE DODE HUIDCELLEN

VOOR DE ONZUIVERE HUID: HYDROXY ACID SEBU-CLEAR MASKER

Dit masker is ideaal voor een onzuivere huid met puistjes. Je gebruikt het om de 2 of 3 avonden. Als je merkt dat je huid droog of schilferig wordt, dan wacht je met het gebruik tot je huid weer comfortabel aanvoelt.

Even voorstellen…

Hydroxy Acid Sebu-Clear masker van Environ

HOE WERKT HET:

Dit crèmemasker bevat een combinatie van exfoliërende zuren waaronder salicylzuur.
– De zuurtjes zuiveren puistjes en onzuiverheden.
– Je huid wordt egaler en zachter.


RESULTAAT:
een mooie frisse huid zonder onzuiverheden

HOW TO:

Breng een gelijkmatige laag van het masker met het bijgeleverde penseel aan op de probleemzones. Laat het masker 10 à 20 minuten (naargelang de gevoeligheid van je huid) op. Hierna grondig afspoelen met lauw water.


VOOR DE RIJPERE HUID: ANTI-AGING REVIVAL MASKER

Dit masker won terecht vele beauty awards en wordt ook wel een facelift in een potje genoemd. Op dag 3 geef je jouw huid een ware powerboost met deze krachtpatser.

Even voorstellen…

Revival masker van Environ

HOE WERKT HET:

Dit powermasker bevat een revolutionaire combinatie met 3 krachtige zuren, nl. Aziatisch zuur, lactaatzuur en amandelzuur.

 

– De zuurtjes maken de dode huidcellen los.

– Je huid wordt jeugdiger, strakker, egaler en zachter.

– Het verbetert het aanzien van een ongelijkmatige teint

– Het ondersteunt jouw natuurlijke hydratatie.

RESULTAAT: een mooie frisse stralende huid.

HOW TO:

Pomp 2-3 keer op je potje. Verdeel gelijkmatig met je bijgeleverd penseel. Kan prikkelen.

Het gebruik opbouwen: week 1: 5 min – week 2: 10 min – week 3: 15 min – week 4: als nachtmasker laten inwerken.

Hierna het masker grondig afspoelen met warm water en een compres/washandje.

STAP 3: VERWIJDEREN VAN DE DODE HUIDCELLEN

Op dag 5 van jouw maskerkuur gaan we alle losliggende dode huidcellen verwijderen. Dit doen we met twee producten die elkaar versterken.

Even voorstellen…

Pre-Cleansing Oil en Hydrating clay masker van Environ

De Pre-Cleansing Oil absorbeert alle huidvetten, spf-filters en make-up. Vet lost nu eenmaal het beste op in vet (olie).

In de combinatie met het Hydrating clay masker verwijder je losse dode huidcellen. Je hydrateert je huid, geeft haar comfort en boost haar gezondheid.


HOW TO:

Neem een hoeveelheid Pre-Cleansing Oil in je handen. Masseer gedurende 3-4 minuten de olie in op je huid.

Breng hierna een dikke moot Hydrating clay masker over de Pre-Cleansing Oil aan. Kan licht prikkelen. Masseer dit masker gedurende 2-3 minuten in tot het droog is (ook op je lippen). Verwijder hierna met warm water en een compres/washandje.

RESULTAAT: een healthy, happy skin.

Tot slot: herhaal thuis iedere week dit maskerprogramma. Jouw huid zal je dankbaar zijn.

Heb je vragen over dit ritueel? Stuur een mailtje naar joyce@pure-skin.be

Geniet tot en met 31 maart 2022 van de maskeractie met fijn voordeel!

> Yes, ik ga voor de maskers

Meer blogberichten

Tournée minerale voor je huid

Dry January gemist? Je krijgt een herkansing met Tournée Minerale in februari. Enig idee wat een maand geen alcohol drinken doet met je gezondheid of met jouw huid? Alcohol droogt uit, niet alleen je lijf maar ook je huid. Zelf merk je misschien ook dat je huid al van nature droger is in de winter? Daarom mijn tips om je huid te hydrateren en te verzachten.

Verder lezen

IT’S MY BIRTHDAY, IT’S MY BIRTHDAY, IT’S THE 10TH BIRTHDAY OF THE SUPER MOISTURIZER

Er zijn heel wat topcrèmes in het huidverbeteringsgamma van Environ, maar als er eentje niet mag ontbreken in jouw badkamerkast is dat de SUPER MOISTURIZER. We vieren in februari de 10de verjaardag van deze bestseller en hij is zeer tijdelijk in een XL-editie verkrijgbaar. Snel zijn is de boodschap want ik heb er maar 30!

Verder lezen

Tips & tricks voor well-aging

Joyce van Pure Skin geeft waardevolle tips & tricks aan wie graag wil werken aan well-aging.

Verder lezen