Nog

stralend de zomer in

12 weken zomerprogramma

A healthy life is a happy life. Dat wil jij toch ook?

De zomer is weer in zicht. Lange zomeravonden, barbecues, terrasjes, vakantie en die vrolijke zomerse jurkjes die weer uit de kast komen.

wil jij stralend en vol zelfvertrouwen de zomer in?

Start nu met het 12 weken zomerprogramma!

 • In 12 weken klaar voor de zomer!
 • Persoonlijke begeleiding
 • Leer alles over een gezonde levensstijl
 • 12 complete weekmenu’s

Plan nu een gratis kennismaking.

Are you ready? Say yes!

Wat kun je verwachten?

 • Je volgt 12 weken het PS. food & lifestyle programma.
 • Complete weekmenu’s: lekker en makkelijk te bereiden.
 • Koolhydraatarme recepten, met handige boodschappenlijstjes.
 • Persoonlijke begeleiding van mij.
 • Wekelijkse tips voor een gezonde levensstijl
 • iedere week een challenge om jou te motiveren
 • Webinar waarin je alles leert over gewichtsbehoud
 • Toegang tot een handige PS. food & lifestyle app!

Het 12 weken zomerprogramma – stappenplan

 

Let op: je zit nergens aan vast.

Bereik je eerder je doel? Of is het PS. food & lifestyle programma toch niet echt iets voor jou? Je betaalt per week en zit niet aan het 12 weken zomerprogramma vast. Vind je bepaalde producten uit het weekmenu niet lekker? Het weekmenu dient als inspiratie en houvast, maar je kunt zelf kiezen welke producten je bestelt.

Wat kost het?

Je start de eerste week met het starterspakket a €159,-. Dit pakket bevat 7 dagdoosjes met daarin 6 producten per dag. Plus het kookboek ‘Koolhydraatarm genieten’, vitamine- en mineralen supplementen en een shaker.

Daarna kost het PS. food & lifestyle programma gemiddeld €115,- per week aan PS. producten (incl. 2 x supplementen)

Wil jij ook stralend de zomer in? Dan is het 12 weken zomerprogramma echt iets voor jou! Plan hier een vrijblijvend kennismakingsgesprek en ik vertel je graag meer.

 

Marijke ging je voor en deelt graag haar ervaring met jou!


Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel!

15 maart 2022. De dag dat ik besloot om iets aan mijn gewicht te doen. Een week ervoor had ik voor de eerste keer hardop tegen mijn collega uitgesproken dat ik me niet zo goed voelde in mijn vel. Ik was snel moe en voelde me futloos. En met de lente en zomer in het zicht, had ik schrik om die leuke kleedjes vast te pakken want ze zouden me toch niet meer passen. Ook de weegschaal ging richting de 90. Nee dit kon niet meer, ik moest er iets aan doen.

Toen ik een foto op sociale media voorbij zag komen van iemand die bezig was met het PS. food & lifestyle programma, en hele mooie resultaten had dacht ik: ‘Stop, ik kan dat ook. En vooral ik wíl dat ook!’. Ik wist dat een coach bij mij in de buurt ook werkt met het PS. food & lifestyle programma en stuurde haar direct een berichtje. Ze belde me die avond nog op en vol enthousiasme vertelde ze me meer over het programma en hoe alles in zijn werk gaat. Ik twijfelde geen seconde en maakte een afspraak om te starten. 15 maart dus.

✔️PS. food & lifestyle programma

Tijdens het programma ging ik aan de slag met een koolhydraatarm eetpatroon. Iedere week had ik een afspraak met mijn coach.

Vol enthousiasme begon ik aan het traject en wauw, hoe lekker en goed ging dat! De kilo’s vlogen eraf, ik had geen honger, ik at heel lekker en ik had helemaal niet het gevoel op dieet te zijn.

De producten van PS. food & lifestyle combineerde ik met groenten, vlees en vis. Noodles met scampi’s, prei en witte kool, of een koolhydraatarme lasagne, de croissant van PS. food & lifestyle, fusilli alla Amatriciana, nacho’s uit de oven, en zo kan ik blijven doorgaan. Eén voor één allemaal even lekkere recepten, om je vingers af te likken.

Na 5 weken was ik mijn eerste 5 kg kwijt. Wauw, mijn eerste doel behaald. Nu op naar de tweede, want ik wilde graag 15 kg kwijt.

✔️Moeilijke momenten

Mijn eerste uitdaging was een trouwfeest in week 4. Net bezig en dan al zo’n groot feest. Maar de tips en tricks die mijn coach me meegaf hebben me enorm geholpen om ook van deze dag te genieten van een hapje en drankje, zonder problemen te hebben met de weegschaal. Zelfs een vakantie in Italië heeft me niet afgeleid van mijn doel. Allemaal door de juiste begeleiding en met enorm veel enthousiasme van mijn coach. Ik kon het gemakkelijk volhouden, wat was ik fier op mezelf.

Dan kwamen de feestdagen, een beetje schrik vooraf, maar nee hoor, door mijn eigen motivatie en net dat extra steuntje van mijn coach ben ik hier zeer vlot doorgegaan. Ik heb gefeest en genoten, maar op een andere manier en met een ander gevoel dan het jaar ervoor.

✔️Mijn doel bereikt

Al die leuke kleedjes hebben een tijdje gepast maar ik ben opnieuw kunnen gaan shoppen.

De kleedjes die me eerst te klein waren, werden al snel te groot. Ik was pas echt fier toen ik ging winkelen en een kleedje dat ik ervoor nooit zou durven aandoen, nu als gegoten zat. En dan de reacties van familie en vrienden, heerlijk om te horen. Dat geeft je nog een extra boost om door te gaan. In totaal ben ik 15 kilo vermagerd in 7 maanden tijd.

✔️Mijn nieuwe levensstijl

Tijdens het programma heb ik veel van mijn coach geleerd en dit is nu onderdeel geworden van mijn nieuwe levensstijl. Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eetpatroon. Ik eet gevarieerder en heb geleerd om te doseren maar toch te genieten.

Op restaurant gaan is iets wat mijn partner en ik zeer graag doen. En ook dat past in mijn nieuwe gezonde levensstijl. Je moet gewoon weten wat kan en niet kan. Ik kan alleen maar zeggen dat ik echt een nieuwe levensstijl heb opgebouwd door PS. food & lifestyle. Eentje die ik kan volhouden en die ik zelf met veel enthousiasme promoot naar anderen die me ernaar vragen!

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie. Ik draag ondertussen rokjes tot boven mijn knie, dat heb ik ervoor nooit gedaan.

Wil jij net als Marijke stralend de zomer in? Plan dan nu een gratis kennismaking

 

Ik heb er echt zin in

Vul onderstaand formulier om te starten met het 12 weken zomerprogramma!

Boek hier jouw gratis intake en bodyscan