13 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: the future is bright

15 jaar Pure Skin: The future is bright

Als ik zo terugblik op 15 jaar Pure Skin, voel ik grote dankbaarheid. Ik ben zo dankbaar dat ik door jullie zo trouw gevolgd word en dat jullie op mijn expertise vertrouwen. Anders had ik nooit al die mooie kansen gekregen en deze verhalen kunnen schrijven. Een dikke merci voor de afgelopen 15 jaar.

Toch doet het me vaak schrikken hoe snel alles in die 15 jaar geëvolueerd is. In het begin stond internet nog in zijn kinderschoenen en moest ik communiceren via de brievenbus. Ondertussen kan ik jullie via het internet quasi dagelijks inspireren met nieuwtjes en tips en tricks.

Over kinderschoenen gesproken, in de afgelopen 15 jaar passeerden hier heel wat mama’s to be. Daar zitten nu al pubers bij die voor hun eerste acné facial naar Pure Skin komen. Hen samen met Pure Skin zien opgroeien en jullie levens mee beleven, dat maakt mijn job nog waardevoller. Regelmatig word ik geraakt door jullie verhalen. Vaak wordt er gelachen, soms valt er een traan. Voor mij is het mooie aan Pure Skin dat ieder individu hier altijd Pure zichzelf kan zijn. Ook ik moet niet aan het stereotiepe beeld van ‘de schoonheidsspecialiste’ beantwoorden maar mag en kan gewoon mezelf zijn. Dat maakt het grote verschil in deze vaak oppervlakkige, zelfs fake wereld van schoonheidzorgen.

Helaas zijn er tijdens die 15 jaar ook enkele super lieve en stuk voor stuk prachtige mensen veel te vroeg heengegaan. Regelmatig denk ik terug aan Tonia, Andrea, Lutgarde, Miet en Gunther. Ze hebben voor altijd een plekje in mijn hart.

Het is goed om eens achterom te kijken en even stil te staan bij wat je bereikt hebt. Veel van mijn dromen werden werkelijkheid. Daarom wil ik het nog es benadrukken: “If you can dream it you can do it”.

De toekomst? Tja, ik zou Joyce niet zijn zeker als ik niet boordevol plannen stak voor de toekomst. De big dream is Pure Skin uit te bouwen tot een echt belevingsinstituut waar je nog meer in de watten gelegd wordt en een rustpuntje hebt in je drukke bestaan.

Ook wil ik graag volgende mensen nog persoonlijk bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun. Dank je wel Egon, oma en opa, Niki en Dorien, Ria en Sanne.

In de eerste plaats wil ik nog steeds de beste persoonlijke begeleiding en advies geven. Toch ga ik door de drukte verder moeten inzetten op extra ondersteuning om onze hoge kwaliteit te blijven garanderen. Ook wil ik mijn kennis graag delen met de jeugd. Dus, ken jij iemand met een brandend vuur voor dit vak, let me know.
En nu gedaan met mijmeren en de 13de oktober samen klinken op de volgende 15 jaar. Tjing!🍾