07 juni 2019

Hollywood Summer Festival Singles: 15% korting

Hollywood Festival singles: 15% korting

Deze zomeressentials die extra hydratatie, comfort, herstel en bescherming bieden voor en na je zomervakantie, koop je tijdens het Hollywood Online Summer Festival van 8 – 12 juni met 15% korting, afhalen enkel op 15 juni tussen 9-12u.

Hydrating oil capsules

Verslavende hydratatieboost, onmisbaar na een dagje zonnen.

€89,50            NU €76                      

> Bestel

Dermalac lotion

Ideaal voor melkflessen die moeilijk bruinen. Dermalac lotion is een hydraterende gel die verrijkt is met melkzuur die dode huidcellen verwijdert en je droge huid hydrateert. Vergeet zeker niet je knieën, enkels en ellebogen extra in te smeren voor een zijdezacht resultaat. En laat dat egaal kleurtje dan maar komen 😉

€50,90            NU €43

> Bestel

Marc Inbane Perle de Soleil

Wil je met een extra goed gevoel op vakantie vertrekken of van de zomer genieten? En direct een Hollywood-look? Profiteer van de Perle De Soleil actie. Enkele druppeltjes van dit vloeibare goud en je geeft je huid instant een gezond vakantiekleurtje, zonder Trump-effect of naar geurtje.

€34,95            NU €29,70

> Bestel

Smooth affair

It’s a crime not to use this product, zou jane iredale zeggen. Dit powerbommetje vol antioxidanten is de ideale basis voor perfect houdende make-up, zelfs bij tropische temperaturen. Maar ook perfect als after sun na een dagje in de zon. Leg hem in de koeling van je minibar. Je huid gaat er van genieten en Psshht, ook je man en kids zullen je dankbaar zijn.

€50€               NU €42,50

> Bestel

Actie onder voorwaarden, enkel geldig op de vermelde data.