07 oktober 2020

Pure Skin Sweet 16. Cadeautjes!

Pure Skin Sweet 16: dank, een primeur en cadeautjes

Time flies when you are having fun, het klinkt zo cliché, maar het is echt waar. Het begon 16 jaar geleden allemaal met een droom.“If you can dream it you can do it”, dat past 100% bij hoe ik denk over het leven en je mogelijkheden. Toch heeft het even geduurd voor ik het echt besefte. Men zei me regelmatig “Joyce je bent goed bezig, kijk eens wat je al gepresteerd hebt”, maar voor mij leek het allemaal zo normaal. Terwijl het dat eigenlijk niet is. Ik ben super trots op mijn gezin en mijn prachtige dochters. Maar ik heb moeten leren om trots te zijn op mijn eerste kind, Pure Skin.

Zo dankbaar voor het verleden

Je koestert het zaadje dat zich in je hoofd plant, je geeft het al je liefde en passie. Je zet door en laat het groeien. Ik er ben zo ongelofelijk dankbaar voor. En nee, ik geef zeker en vast niet de pluim aan mezelf, want zonder een sterke achterban kom je nergens. Dank je wel voor mijn sterk team (diegenen die me elke dag steunen en me vleugels geven, weten over wie ik het heb). Maar vooral een grote dank je wel voor jou lieve klant. Zonder jouw vertrouwen in mij stond Pure Skin zeker niet waar we vandaag staan.

Plannen, die heb ik altijd gehad. “Waarmee kan Pure Skin groeien en verbeteren?” En ja, soms blijken die plannen niet of moeilijk uitvoerbaar te zijn. Ondertussen heb ik geleerd dat er verschillende wegen naar Rome zijn. Lukt het niet via de ene, dan is er altijd een andere. Makkelijk? Niet altijd. Maar als er iets echt in mijn hoofd en mijn buik zit, dan bijt ik er mij in vast tot ik mijn doel bereik. Zo ging het ook met het verkrijgen van het merk Environ waar ik een jaar voor ijverde. Bedankt nog Katrien voor je geloof in mij.

Weer een stap vooruit in het heden

Al 12 jaar ben ik enorm bedreven in microneedling. In het begin klonk het als Chinees voor velen, maar zoals een visionair zag ik het enorme potentieel van deze techniek. En kijk, vandaag is microneedling hip, hot and happening. Ik durf te zeggen dat ik er een koploper mee ben. En toch kreeg net daardoor mijn doorzettingsvermogen een deukje. In 2019 ontdekte ik tijdens mijn trip naar Amerika een nieuwe techniek met microneedling. Ik heb er meteen de opleiding voor gevolgd, maar de wetgeving in Europa maakte de implementatie niet gemakkelijk. Uiteindelijk na 1,5 jaar doorzetten, zoeken en uitpluizen, heb ik die techniek nu kunnen finetunen naar mijn eigen hand. De resultaten zijn ronduit spectaculair. Microneedling, lifting en huidverbetering op het hoogste niveau. Met trots lanceer ik deze maand een nieuwe behandeling: de Micro-Face-Lift. Zo blijft Pure Skin weer een stapje voor.

Sweet 16: de jarige deelt cadeautjes uit

Ondernemen zit in mijn natuur. Maar ik ben ook ontzettend graag bezig met mensen. Sociaal, maar in mijn eigen kot. Vaak vraagt men mij “Joyce ,hoe doe jij dat allemaal. Een gezin, je drukke praktijk en je blogs, vlogs, nieuwsbrieven, sociale media, …“. Noem het dedication. Mijn vak is echt mijn passie. Ik leef ervoor. Nooit heb ik het gevoel dat ik er iets voor moet opgeven. En noem me ook gerust een grote gelukzak. Al 16 jaar lang elke dag mogen doen wat je graag doet. Mensen met een druk leven een betere balans geven in hun huid en gezondheid. Ze stralend en goedgezind naar buiten zien gaan. En vooral mezelf en jou Pure jezelf laten zijn, dat is een feest.

Ook feestjes zijn er om te delen. 16 jaar Pure Skin is weer een mooie gelegenheid. Corona staat ons niet toe om te vieren met toeters en bellen, lekkere hapjes en drankjes. Maar het kan gelukkig wel online. Dat werd immers het nieuwe connecteren en dat gaat me ondertussen ook goed af. Om jullie te bedanken voor jullie off- en online connectie, jullie vertrouwen in mij en Pure Skin geef ik een heel mooi verjaardagscadeau. Want ook geven zit in mijn natuur. Dat maakt me echt gelukkig.

Pure Skin’s Sweet 16 Gifts:

. Bij aankoop van minimum 3 verzorgingsproducten naar keuze krijg je 15% korting. WEBSHOPCODE: HAPPYSKIN15

. Bij aankoop van minimum 3 make-up producten naar keuze krijg je 20% korting.
WEBSHOPCODE: HAPPYMAKEUP20

Uitsluitend te verzilveren via de webshop tussen 7 en 11 oktober 2020.
Bestellingen worden verzonden op 15/10/20.

PS je kan producten van Environ – Dermaquest – Skin by Dings en Advanced Nutrition Programme mixen en matchen. Korting is geldig vanaf 3 producten.
Op het einde van de bestelling voeg je de kortingscode HAPPYSKIN15 toe

Indien je ook graag producten van jane iredale – Marc Inbane wenst is de code op deze groep geldig vanaf 3 producten en dien je een nieuwe bestelling toe te voegen. Op het einde van je bestelling gebruik je de kortingscode HAPPYMAKEUP20.

Zowel je budget als je huid profiteren van dit cadeau. Immers, ook jij wil toch een huid die sweet 16 blijft forever?

* acties enkel geldig op volgende merken: Environ – Dermaquest- Skin By Dings – Advanced Nutrition Programme – jane iredale – Marc Inbane (met uitzondering van tools)