15 november 2020

Pure Skin online @ your service

Pure Skin online @your service

Het virus verstoort voor de 2de keer de dagelijkse gang van zaken. Voor jullie en voor ons. Omdat onze gezondheid en het blijven functioneren van onze zorg primeert, hebben we de deuren van de fysieke praktijk met begrip gesloten. Maar dat belet ons niet om zowel voor Pure Skin als Pure Dieet online het beste van onszelf te geven.

Geniet van onze online diensten

ONLINE PURE SHOP MOMENT

Maak je online een afspraak voor een persoonlijk, vrijblijvend shop moment. Je krijgt 15 minuten gratis raad en advies zoals in de praktijk van Pure Skin. Wil je een nieuwe mascara of handcrème proberen? Heb je net nu meer last van een droge huid en wil je een nieuw serum of maskertje aan je huidritueel toevoegen? Het online Pure shop moment is zeker iets voor jou.

 

Je kan kiezen uit deze Shop momenten:

. Online PURE SKIN shop moment 4 women & men (product & huidadvies)
. Online PURE MAKE-UP shop moment (product & make-up advies)
Duur max. 15 minuten – Advies = GRATIS

Hoe werkt het:
Stap 1: Boek je online shop moment van 15 minuten in onze agenda.
Stap 2: Op het afgesproken tijdstip belt Joyce of Egon je via telefoon, messenger, skype of zoom of connecteren we via onze online chatbox
Stap 3: Je krijgt persoonlijk advies over onze producten en jouw huid.
Stap 4: Je vult samen met ons je winkelmandje
Stap 5: Als je de producten wil aanschaffen, kan je online bevestigen en betalen.
Stap 6: De bestelde producten worden voor jou klaargemaakt en kunnen safe afgehaald of verstuurd worden.

ONLINE PURE TREAT DATE
Pure Skin is gerenommeerd voor goede huidanalyses en aangepast advies. Ook dat krijg je nu op veilige schermafstand. Tijdens onze specifieke online Treat Dates analyseren we jouw noden en en geven we je het juiste advies om je wensen te vervullen.

Wil je graag alle geheimen ontdekken over jouw huid en stap per stap werken aan een gezonde, frisse en vitale huid? Had je als man drempelvrees om naar onze praktijk te komen? Dan houdt niets je nu nog tegen want we hebben ook een online programma samengesteld voor de drukbezette man.

Wil je resoluut kiezen voor een gezonde levensstijl en kilo’s kwijtspelen of  extra coronakilo’s voorkomen? Stap dan nu in ons Pure Dieet programma en vraag je online intake aan.

Vraag jouw online intake aan:
Online PURE SKIN TREATDATE 4MEN: online huidanalyse voor hem
Online PURE SKIN TREATDATE 4WOMEN: online huidanalyse voor haar
Online PURE DIEET TREATDATE: online intake & adviesgesprek

Duur max. 45 minuten – Analyse & adviesgesprek = GRATIS

Hoe werkt het:

Stap 1: Je schrijft je in via dit contactformulier
> SKIN
> DIEET
Stap 2: Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst over jouw huid/gezondheid in je mailbox.
Stap 3: Aan de hand van je antwoorden bereiden we jouw persoonlijk advies voor.
Stap 4: Je krijgt een voorstel met enkele momenten om je persoonlijk advies te bespreken via telefoon, messenger, skype of zoom en je krijgt ons voorstel van aanpak digitaal toegestuurd.
Stap 5: Als je dat wenst, loodsen wij je door onze webshop naar de aangepaste producten om thuis te werken aan jouw gezonde huid en/of gezonde leefstijl.
Stap 6: Als je de adviesproducten wil bestellen, kan je online bevestigen en betalen.
Stap 7: Jouw producten worden klaargemaakt en kunnen safe afgehaald of verstuurd worden.

GA DE 100-DAGEN-HUIDDAGING AAN

Samen 100 dagen werken aan een gezonde huid en een verzorgd voorkomen, lijkt dat je wat? Wel, ik geef je elke dag een nieuwe tip over verzorging en make-up. Rep je naar de Stories op Facebook en Instagram en engageer je om in 100 dagen het beste uit jezelf naar boven te halen.

We stay in touch. Je wordt thuis geïnformeerd en geïnspireerd om te werken aan je gezonde huid en lichaam. Geniet van wat ontspannende momenten, van entertainment met fijne lives en give aways.