01 september 2020

Pure Skin acné savers in 1,2,3

Mijn acné savers in 1,2,3

Opstoten van acné aanpakken is easy peasy. Mijn 3-stappen plan met het Clarity+ gamma van Environ heeft samen met de inname van de juiste huidsupplementen al meermaals zijn doeltreffendheid bewezen. Ook jij gaat er al snel de weldaad voor je gezonde, egalere huid van ondervinden. Het vergt alleen wat discipline en geduld

Mijn 3-stappen advies voor acnéhuiden

Stap 1: Clean skin
Reinigen doe je met de Sebu-wash gel cleanser en de Sebu-Tone Clarifier. Deze helpen het overtollige talg te verminderen en verstopte poriën te bestrijden.

– Sebu-wash: op basis van salicylzuur verwijdert vuil
en overtollige talg van je huid.
– Sebu-tone: verwijdert je dode huidcellen en bestrijdt vette glimmende huid.

Stap 2: Acné control
Tadaa… de onmisbare golden duo masters in de strijd tegen acné zijn de Sebu-lac lotion en de Sebu-ace oil. Voor het beste resultaat gebruik je ze altijd samen.

– Sebu-lac lotion verbetert je huidtextuur enorm.
– Sebu-ace oil geeft je huid de broodnodige vitamines (A-C-E).

 

 

Extra power:

Sebu Spot Blemish gel: bestrijdt en vermindert het aanzien van puistjes. Je brengt de gel lokaal aan op het puistje.

 

 

Stap 3: Skin date time

Een Skin date met het Sebu-clear masque vermindert het aanzien van puistjes. Het zuivert bestaande puistjes en bevordert huidvernieuwing en -verjonging. Dit product gebruik je om de 2 dagen ‘s avonds bij een opstoot van acné of 1 x per week als onderhoud. Je boost ook in een wip je zelfvertrouwen.

Mijn Acné super powerteam

De Skin accumax en de Youth Biome huidsupplementen zijn echt jouw super powerteam in de strijd tegen puistjes. Je connecteert de werking van buiten met de Environ Clarity+ producten langs binnen met het ANP huidsupplementen programma.

De Skin Accumax bevat een hoge dosis vitamine A, C en E plus de unieke voedingsstof DIM (= extract van broccoli). Deze helpt enorm bij het behouden van een gezonde, zuivere en gave huid. Dit unieke huidsupplement werkt voor alle verschillende oorzaken van puistjes (te veel talg, acnébacteriën,..) en brengt de huid terug mooi in balans. Een extra voordeel? Het werkt niet alleen in je gelaat, maar ook op plaatsen waar je nog last kan hebben van puistjes zoals rug of decolleté.

Het is een veel voorkomende fout om bij acné enkel aan de buitenkant van de huid te bekijken. Nochtans tonen wetenschappelijke onderzoeken keer op keer aan dat darmproblemen vaak voorkomen bij mensen met acné. Ze zeggen niet voor niets Happy guts – Happy skin. Probiotica aangesterkt met een hoge dosis vitamine C zijn de ideale acné savers.

De Youth biome is een unieke combinatie van goede bacteriën en werd speciaal ontwikkeld voor de huid. Dit complex bevat 5 miljard actieve culturen van 4 wetenschappelijk onderzochte bacteriënstammen. Ze onderbouwen je immuniteit en remmen ontstekingen af. De combinatie van gezonde bacteriën en vitamine C zorgt al snel voor een gladdere en jeugdigere teint.

Wanneer zie je resultaat?

Acné is een complexe huidconditie. Neem je tijd. Ik raad aan om minimaal 4 maanden je programma strikt te volgen. Meestal merk je na een maand al resultaat, maar dit varieert van persoon tot persoon.

Wees gerust, het resultaat komt er: tijdens de klinische studies van het Environ Skincare Institute zag 100% van de testpersonen een zichtbare verbetering van hun acné door het gebruik van het Clarity+ programma. Waarom dan jij niet?

SHOP DE ACTIES

. Gratis Sebu-Clear masque t.w.v. €39 bij aankoop van het volledige gamma. Je betaalt  €151 i.p.v. €190*

. Bij aankoop van Youth Biome en Skin Accumax supersize: Skin Vitamine A t.w.v. €27 cadeau*

* Acties geldig t.e.m. 30 september 2020.