01 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Pure Dieet kom in beeld

15 jaar Pure Skin: Pure Dieet komt in beeld

Tijdens mijn opleiding tot skin expert kwam ik tot de vaststelling dan niet alleen de juiste voeding smeren maar ook de juiste voeding eten heel belangrijk is voor de gezondheid van je lijf en je grootste orgaan, je huid.

Voeding interesseerde me altijd al. Het werd me met de paplepel meegegeven door mijn Moeke (mijn grootmoeder zaliger). Ik ken geen grotere fan van alles wat lekker was. Alle video’s en recepten van 1000 seconden met Felix Alen en wijlen Felice, alsook heel wat materiaal van Piet Huysentruyt liggen nog steeds bij mij thuis. Ze genoot ook enorm van etentjes in sterrenrestaurants.

Haar levensstijl, die vaak ook zeer vetrijk was, lag mee aan de bron van haar vroegtijdig overlijden aan buikvlieskanker op 65-jarige leeftijd. Dat heeft op mij een enorme impact gehad.

Ik ging bewust met voeding om en probeerde Moeke’s gerechten in een gezondere versie op tafel te zetten zonder aan smaak in te boeten.

In 2010 startte een collega/vriendin als voedingscoach met Kyalin. Door haar toedoen ben ik in het Pure Dieet verhaal gestapt. Mijn opleiding als skin expert was nog maar goed afgelopen, had ik me al terug ingeschreven voor een tweejarige opleiding in de voedingsleer. Never a dull moment 🙃

Al snel mistte ik in Kyalin ondersteuning en voldoende afwisseling. Na een zoektocht en het testen van vele eiwitverrijkte merken, werd ik blij van PowerSlim. Echt een sterk merk met een uitgebreid aanbod en voldoende ondersteuning en opleidingen. Geniaal is het jaartraject dat volgt na het afslankparcours. Dit zorgt ervoor dat 85% van mijn Pure diëters nooit meer jojo’en op gewicht blijven na hun traject.

Ondertussen heb ik meer dan 500 mensen geholpen om in hun druk actief leven een betere balans te vinden in hun eetpatroon en gezondheid. Je ziet mensen echt transformeren naar een nieuwe ik. Ze voelen zich lekker in hun vel, hebben meer zelfvertrouwen, gaan weer met plezier shoppen en krijgen complimentjes. Dat motiveert me om blijvend nieuwe tips, recepten en blogs te delen.

Inmiddels werk ik ook nauw samen met heel wat huisartsen. Als je verneemt dat dankzij het Pure Dieet parcours mensen hun bloedwaardes weer ok zijn en operaties niet meer nodig zijn, dan doet dat deugd.

Jammer, dat mijn grootmoeder niet meer van deze kennis kan profiteren. Maar ik weet dat ze trots is dat ik wel het verschil kan maken voor anderen.

Meer info over PowerSlim bij Pure Dieet? Boek een intake met bodyscan.