17 februari 2020

Het PowerSlim succesverhaal van Krista

Krista is een heel actieve dame van 54. Ze combineert een fulltime job met een druk sociaal leven. Na een half jaar PowerSlim bij Pure Dieet verloor ze maar liefst 19 kilo! Haar ervaring deelt zij graag met jou.

Ik was als kind al eerder stevig van bouw. Vanaf mijn tweede zwangerschap bleven er wat kilo’s plakken en daar kwamen er in de loop der jaren steeds maar bij. Tot ik op een bepaald moment opmerkte dat mijn maagstreek verdacht veel begon te lijken op die van een tante, waarvan ik altijd gezworen had dat ik nooit met zo’n blubberbuik zou blijven rondlopen.

De Zoektocht naar het juiste dieet

Ik probeerde een drietal keer het Weight Watchers dieet, maar dat was geen blijvend succes. Ondertussen had ik veel gelezen over het PowerSlim afslankprogramma. Toen er vorige lente op Facebook een bericht van PowerSlim bij Pure Dieet voorbijkwam, dacht ik “Waarom niet”.

Ik ben gestart met Pasen en tegen november was er 19 kilo vanaf. Het streefdoel is bereikt!

Powerslim Resultaat        Powerslim Resultaat

Je staat er niet alleen voor met powerslim

Dat dank ik zeker aan het feit dat je met PowerSlim nooit honger hebt, maar toch vooral aan mijn coach Joyce. Ze is enorm motiverend! Ze heeft altijd een luisterend oor en doet er zich een probleem voor, dan vindt zij een oplossing. Toen ze bijvoorbeeld vernam hoe moeilijk ik het had om fruit te laten, schakelden we vroeger dan volgens schema over naar ’s morgens een stukje fruit. Ze wees me er ook op dat ik niet té streng moest zijn voor mezelf, want dat hou je niet vol. Een kleine zonde is geen ramp, als je je meteen weer herpakt. Zo bezorgt ze je telkens weer op een positieve manier de juiste mindset.

Voor mij is het een plus dat mijn volwassen dochters het huis uit zijn en ik alleen voor mezelf boodschappen moet doen en koken. Wat je niet in huis haalt, eet je niet! En voor de restaurantmomentjes heeft Joyce altijd tips om de valkuilen te omzeilen. Ondertussen zit ik terug in een gewoon eetpatroon maar ik weet ik nu waar ik op moet letten. Ik hou me wel strikt aan mijn maandelijks opvolgmoment bij Joyce en de lekkere PowerSlim-tussendoortjes ga ik blijven eten. Dit gewicht – en de daarbij passende nieuwe garderobe – wil ik immers echt houden. Net zoals de vele complimentjes die ik erover krijg.

Wil jij ook een gezond resultaat boeken met de hulp van PowerSlim én Joyce? Boek nu je gratis bodyscan!

Boek jouw gratis bodyscan

Een adviesgesprek met bodyscan is kosteloos en volledig vrijblijvend. Vul jouw gegevens hieronder in én we contacteren je zo snel mogelijk!