30 december 2018

Sanne maakt een goede start van het nieuwe jaar met PowerSlim

Sanne maakt een goede start van het nieuwe jaar met PowerSlim

Sanne combineert een parttime job in het ziekenhuis met een zelfstandig bijberoep (en dat is best meer dan parttime beaamt ze). Ze heeft bovendien een gezin met 2 jonge kinderen van 3 en 5. Never a dull moment. Maar daardoor slopen er ook foute eetpatronen binnen. Een snelle vette hap in de auto, ’s avonds afhaalpizza of een kant-en-klaar gerechtje op tafel. Vaak ook onregelmatig en veel te laat: om 21 u eten en om 22 u uitgeteld in bed vallen. Tja, dan vliegen de kilootjes er uiteraard makkelijk aan. Maar die geraakte Sanne niet zo makkelijk weer kwijt. Daarom riep ze de hulp in van Joyce om haar te begeleiden met PowerSlim bij Pure Dieet.

Een slimme stap die al 10 kilo minder oplevert op de weegschaal

“Joyce heeft me helemaal gemotiveerd en overtuigd van PowerSlim. En het is helemaal waar. Het dieet is zeer goed vol te houden. Je leven gaat gewoon voort: je kan etentjes organiseren met vrienden, je kan ’s avonds nog genieten van een snackje. Je kan in een mum van tijd lekkere gezinsgerechtjes op tafel zetten… in het
PS-gamma is daarvoor allemaal ruime keuze en Joyce bezorgt me veel gerechtjes en tips.

Ik weet nu dat een goede stok achter de deur niet te onderschatten is als je aan een dieet begint. En dat is Joyce voor de volle 100%. Ze staat altijd paraat met bijstand en goede raad. Heb ik eens een dipje, dan kan ik altijd bellen of mailen. Ik krijg altijd nieuwe energie ingeblazen om positief vooruit te kijken naar het streefresultaat. Heb ik voor mijn weging toch eens gezondigd, dan weet Joyce me snel weer te motiveren om de draad terug op te pikken. Zij leert me ook hoe ik na een zonde kan compenseren voor een goede balans. Zo brengt Joyce me niet alleen bij hoe een gezond eetpatroon ineen zit, maar ook hoe onmisbaar bewegen is als je slank en gezond wil blijven.

De eerste 10 kilo zijn eraf en het plan is om er in de komende 6 weken er nog 5 extra te verliezen. En dat gaat zeker lukken, want ik heb een goed plan en een supercoach!”

Wil jij ook genieten van de begeleiding van een straffe Pure Dieet coach?
Boek nu je gratis bodyscan.