08 januari 2019

Ronny maakt een goede start van het nieuwe jaar met PowerSlim

Ronny is wat je noemt een bezige bij. Hij is leraar in het middelbaar onderwijs aan de Tuinbouwschool en draait nog weekenden in de horeca. Daarbovenop vindt hij nog de tijd voor een opleiding houtbewerking en Italiaanse les. Om verder te zwijgen over zijn goed gevulde sociale agenda met onder meer activiteiten in het carnavalsleven… Jammer genoeg toonde dat alles zich ook op de weegschaal want de vele verleidingen van lekker eten en drinken weerstaan, dat vindt Ronny wat moeilijker. Tot hij via Facebook bij Joyce terechtkwam en startte met PowerSlim bij Pure Dieet.

Het leven blijft genieten.

“Je kent dat zeker wel?”vertelt Ronny. “De ene moment wil je echt van die kilo’s af en begin je aan een hongerdieet en na een poosje herval je dan weer in de oude gewoontes. Je eet terug helemaal fout en de verloren kilo’s komen er dubbel weer bij. Uiteindelijk moest er 22 kg vanaf. Alleen was ik daar nooit in geslaagd. Maar dankzij het goed vol te houden PowerSlim-dieet en vooral de motiverende coaching van Joyce is het me in een half jaar tijd gelukt om zelfs 25 kg te verliezen. Toch ben ik nog altijd de levensgenieter van weleer. Alleen kies ik nu mijn gerechten verstandiger en eet ik 5 à 6 keer per dag in plaats van 1 keer te schrokken. Wat ik ook geleerd heb, is dat eens zondigen geen ramp is als je je snel herpakt. Dat vind ik vooral tof aan de coaching van Joyce. Je wordt enorm gesteund, je krijgt ontzettend veel raad en tips en je voelt je nooit mislukt. Ze bezorgt je echt een positieve mindset.

De wekelijkse controle bij Joyce is altijd een gezellig moment, het blijft me stimuleren. Ook al is het nieuwe eetpatroon ondertussen voor mij echt een gewoonte geworden en is mijn gewicht al een poosje stabiel, ik vind het ideaal om die stok achter de deur te blijven voelen. Dus, ik blijf nog even maandelijks passeren. Ik heb al een aantal mensen doorgestuurd en kan de begeleiding van Joyce aan iedereen warm aanbevelen. Succes is verzekerd.”

Wil jij ook je overtollige kilo’s verliezen en blijven genieten? Boek nu je gratis bodyscan.