08 januari 2019

Cindy maakt een goede start van het nieuwe jaar met PowerSlim

Cindy heeft een job in de sociale sector. Ze kampt met wat gezondheidsproblemen en moet daar heel wat medicatie voor nemen. Ze bezoekt ook graag geregeld haar dochter die studeert in het buitenland. Ze heeft best een druk leven en het is niet altijd evident om regelmatigheid in te bouwen. Cindy had altijd al een moeilijke relatie met voeding en heeft in het verleden zowat alle mogelijke diëten waaronder ook Weight Watchers geprobeerd. Maar zoals ze zelf weglacht “altijd zonder succes”. In de zomer van 2017 kwam Cindy dan bij Joyce aankloppen met een ambitieus plan. Ze wilde graag 30 kg afslanken met Pure Dieet en PowerSlim. En daar is ze in geslaagd!

Geslaagd dankzij de coach

“De combinatie van dit type dieet waarbij je echt wel voldoende mag eten maar vooral moet opletten wat je eet en de fantastische coaching van Joyce maakten dit dieet voor mij makkelijk.

Het succes t.o.v. de vorige pogingen zit echt in de begeleiding. Ik kon altijd alles vragen. Een minder momentje of een onzekerheid? Even mailen of bellen en ik kreeg prompt antwoord. Was er een probleempje of ging het even moeilijker, dan zocht Joyce naar een oplossing. Dat sterkte mij enorm. Het feit dat ik eerst wekelijks en daarna om de veertien dagen en maandelijks voor mijn weging moest langskomen, was ook een enorme stimulans. Je wil immers tonen dat je meewerkt en scoren. Want Joyce is een aangename maar toch strenge coach die je er wel op wijst als je wat fout doet. Nooit negatief, maar altijd positief en optimistisch en met de focus op je streefdoel.”

Het doel is nu al een poosje bereikt: de 30 kilo zijn eraf. Ik voel me zoveel beter en zelfzekerder. Ik kijk nu ook helemaal anders naar eten. Dat ik nog een jaartje maandelijks mag langsgaan bij Pure Dieet, is natuurlijk ook een dikke steun. Ik weet wel zeker dat ik nooit meer zal hervallen in mijn foute gewoontes. Daar zou ik zonder de coaching van Joyce nooit geraakt zijn.”

Kan jij de hulp van een goede coach gebruiken om gezonder te leven? Boek nu je gratis bodyscan