27 maart 2020

Perfectshave@home

Perfectshave@home

Nu ook kappers en barbiers nog een poos gesloten zijn, kan je maar beter weten hoe je jezelf goed kan verzorgen, toch? Daarom in deze blog tips voor een perfectshave@home. Gladder, gemakkelijker en goedkoper scheren met MEN3.

Tip 1: Neem de tijd om je te scheren

Start met een warm compres om je poriën goed te openen.

Tip 2: Bereid je huid voor met de pre shave van MEN 3

Een huid is niet gemaakt om er met een mes op te zitten, dus een beschermlaag met de Pre Shave is niet overbodig. Als je die baardharen kan verzachten, gaat je mesje veel gemakkelijker en korter tegen de huid afglijden. De meeste mannen drukken veel te hard met hun mesje op de huid. Daarom raad ik bij iedere scheerbeurt de MEN3 Pre shave als beschermlaag aan. Een kleine tijdsinvestering met een groots resultaat. Voor veel mannen een onbekende eye opener.

Tip 3: Klop een sabayonneke van de shaving cream en ga voor topkwaliteit

Een kwalitatief scheerschuim maakt ook het verschil, niet alleen voor het gladde scheren, maar ook voor de effecten op jouw huid.
Onze shaving cream is vrij van Natrium lauryl sulfaat (waspoeder) en bevat derivaten van kokosolie voor de perfecte schuim en Babassusolie voor een maximale hydratatie en voeding. Bovendien werkt onze scheercrème ook helend bij o.a. exceem.

Tip 4: Kies het juiste materiaal om je te scheren (the right tool makes the difference)

De borstel is ook een belangrijke. Met de MEN3 borstel hebben we gekozen voor paardenhaar. Ten eerste geen dierenleed, is heeft heel zacht haar dat heel goed vocht opneemt, waardoor je een mooie schuim kan opkloppen.

– Bij MEN3 gebruiken we de Safety Razor of een open shavette. We gebruiken 1 mesje van Japans chirurgisch staal i.p.v. 5 op een rij. Echt topkwaliteit. Met 1 mesje kom je ongeveer bij dagelijks gebruik 1 week toe en kost amper 0,30 cent. Maak de rekening nu vooral voor jezelf 😉

– Ook het kommetje is heel belangrijk. Waarom? Omdat een 100% natuurlijk product zonder Natrium lauryl sulfaat enkel het beste opschuift in een natuurlijke kom zoals de MEN3 kom van mangohout. Of in een porseleinen kom. Dus zeker geen plastic!

Tip 5: Voed, hydrateer en bescherm je huid met de MEN3 after shave

Last but not least, een echte must have voor iedere man die zich optimaal wil verzorgen is de after shave van MEN3. Deze bevat geen alcohol, maar wel hydraterende en anti aging werkstoffen met een UVB filter. Die dagelijks aangebracht kan worden. Het heeft een mannelijk aantrekkelijke geur die de ganse dag blijft zitten zonder een intens gevoel te hebben.
Nog een extra tip: ook mannen met een baard zijn hier mee geholpen. Mannen die een baard hebben, hebben nu eenmaal extra hydratatie nodig. Daarom belangrijk eerst je baard goed te wassen met de Facial balancing cleanser van 4VOO en erna 2 pompjes After shave balsem van MEN3.
Dit houdt je baard soepel en goed gehydrateerd.

P.S.Door het feit dat heel wat mannen en zij niet alleen, ook de vrouwen zijn enorm fan van de geur van MEN3 heeft Katleen onlangs ook het MEN3 parfum op de markt gebracht. En ook dit product is een groot succes. Ook de MEN³ parfum heeft internationale allures en is goed op weg naar één van de meest populaire mannengeuren…

Heb ik je geprikkeld met de zijdezachte producten van MEN3?

Je kan ze hieronder bestellen.
Extra: Bij aanschaf van de MEN3 experience set (pre shave – shaving cream – after shave – safety razor – mesjes – brush) maak je kans op een luxe lederen toilet tas t.w.v. €87. Deze is nergens meer verkrijgbaar, het is dus een unieke musthave.

 

 

 

Tools for a perfectshave@home

 • Prijs: 247,00 € Aantal:
  Pre shave - shave - aftershave - brush - safety razor - mesjes
 • Prijs: 38,00 € Aantal:
 • Prijs: 42,00 € Aantal:
 • Prijs: 58,00 € Aantal:
 • Prijs: 41,00 € Aantal:
 • Prijs: 68,00 € Aantal:
 • Prijs: 28,00 € Aantal:
 • Prijs: 34,00 € Aantal:
 • Prijs: 46,00 € Aantal:
 • 0,00 €
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.