17 november 2020

Perfecte James Bond clean shaving: 7 geheimen

7 tips voor de perfecte James Bond clean shaving met MEN3

Wie kent ze niet. De James Bond films vol spanning, avontuur, en sexuele aantrekkingskracht? Ja, ik weet het. De films zijn oh zo mannelijk en soms zelfs een tikje sexistisch (oei oei, anno 2020), maar toch weet ik ze te appreciëren. Voor deze blog hebben ze mij zelfs geïnspireerd voor mijn 7 geheimen om te scheren zoals James Bond. In de film Skyfall is er een prachtige scène waarin Moneypenny James Bond scheert. Ohh I like it als ik het deze vrouw zie doen. Het geeft bovendien een prachtige inkijk in de scheerroutine van James Bond. Een scène die je zeker eens moet herbekijken 😉

# Geheim nr. 1: James Bond scheert zich altijd na het douchen.

Al gemerkt dat James Bond zich altijd scheert net na het douchen? Daar is een verklaring voor. Door de paar minuten contact met warm water worden je baardharen een stuk zachter, je poriën staan meer open en je krijgt een gladder scheerresultaat. Lukt het je niet om te douchen in de ochtend? Bereid je huid dan een tweetal minuten voor met warme compressen alvorens je start met scheren.

# Geheim nr. 2: James Bond kiest altijd voor hoogwaardige producten.

De auteur van de James Bond boeken, Ian Fleming, was heel loyaal aan het scheermerk Floris in zijn films. Fleming verwerkte merken waar hij van hield altijd in zijn stories (ook Rolex bv.). Helaas overleed hij in 1964. Zou hij nu geleefd hebben, had hij zeker en vast voor MEN3 gekozen. MEN3 staat voor man – mannelijk – mannelijkst. Puur Belgisch. Zuiver van kwaliteit, huidverbeterend, met een zalige mannelijke geur waar mannen en vrouwen van houden. Moneypenny would have loved it to. MEN3 is hét gamma om oldschool te scheren zonder last van scheerbrand of huidirritaties. MEN3 is ontwikkeld door een vrouw die haar mannetje staat in de mannenwereld over huid- en baardverzorging. En, vooraleer het op de Belgische markt gelanceerd was, gooide ikzelf er als eerste clean en shaving expert van België al hoge ogen mee in het warme Dubai.

# Geheim nr. 3: Kies voor de juiste razor of blade.

In de film Goldfinger zien we dat James Bond een verstelbaar mes gebruikt met een verguld handvat. In de film Skyfall zie je zelfs Moneypenny James Bond scheren met een open blade (niet ongevaarlijk). Wil je veilig scheren zonder last van scheerirritaties of buldjes, minder last van ingegroeide haren, dan heb je de MEN3 Safety Razor nodig. Deze Safety Razor geeft je op de lange termijn en mits de juiste techniek altijd het beste scheerresultaat. Hij ligt goed in de hand, is heel gemakkelijk te hanteren. Het vereist wat vaardigheid en techniek. Die leer ik je graag tijdens 1 van onze clean shaving events. Interesse, stuur dan een mailtje naar joyce@pure-skin.be zodat ik je op de hoogte kan houden van de eerstvolgende sessie of kies voor een one to one online sessie.

# Geheim nr. 4: ga voor het perfecte scheerschuim.

Een goede raad mannen: scheer aub niet met scheerschuim uit spuitbussen. James Bond klopt z’n schuim mooi op in een natuurlijk kommetje. Spuitbussen bevatten stoffen die een mooie volle schuim geven maar je huid enorm uitdrogen. Ook onttrekt dat spul heel wat vocht aan je baard, waardoor je nooit glad scheert. Denk er aan: net voor je je scheercrème gaat opkloppen is het belangrijk dat je een extra beschermend laagje op je huid aanbrengt. Zodat het mes nog dichter bij de huid en het haartje komt. De MEN3 Pre Shave is hiervoor je musthave.

# Geheim nr 5: Neem je tijd en geniet van je scheerbeurt.

Scheren is een must. Waarom zou je er niet van genieten? Je kan je scheermoment ook ’s avonds inplannen want met deze techniek blijf je veel langer glad en moet je minder vaak scheren. Neem dus de tijd om het te doen volgens de regels van de kunst en geniet van het moment en de voordelen.

# Geheim nr 6: Gebruik altijd een aftershave.

Wist je dat in het verre verleden heel wat mannen overleden zijn door het scheren? 100den jaren geleden wist men niet hoe infecties te behandelen. Wie zich toen diep sneed met een open blade kreeg vaak complicaties met de dood tot gevolg. Zo is eigenlijk aftershave ontstaan. De oldschool aftershaves bevatten dan ook enorm veel alcohol (awh). Gelukkig is het met de MEN3 aftershave puur genieten. Geen alcohol, maar pure ingrediënten die zelfs huidproblemen als exceem en psoriasis verbeteren. Je huid voelt enorm comfortabel, gekalmeerd en gehydrateerd aan na je clean shaving.

# Geheim nr 7: Bescherm ook de rest van je huid.

No need for a Walter PPK. Kies voor 4VOO voor huidverbetering en huidverjonging. Producten met hoogwaardige bewezen ingrediënten op basis van zijde, hydratators en peptides die het verschil maken. Gemaakt door mannen voor mannen. Deze serums en moisturizers dringen tot diep in je huid. De peptidebommetjes zijn ideaal om na je scheerritueel te zorgen voor een gezonde, krachtige huid die straalt van zelfvertrouwen.

 

 

Extra tip: alles om te scheren zonder zorgen in 1 box

James Bond zou de Luxe Belevingsbox van MEN3 zeker appreciëren. De beste shavingtools allemaal verzameld in 1 box. Wil jij thuis scheren als een pro? Dan is deze box een musthave.Wat zit erin?

. De MEN3 Pre Shave: deze luchtige aangename gel geeft je een instant boost en bereidt je huid voor op de scheerbeurt. Hij zorgt voor een extra beschermingslaagje tussen je huid en het mes. Hierdoor scheer je niet alleen gladder maar ook veel gemakkelijker en zonder snijwonden.

. De MEN3 Shaving Crème is uniek en enorm in trek bij barbiers. Geschikt voor de meest gevoelige huiden. Samen met de MEN3 Shaving Brush maak je het perfecte scheerschuim.

. De MEN3 Safety Razor met de dubbel edges mesjes is dé tool die het verschil maakt.

. De MEN3 After Shave Balsem zet de kers op de taart. Deze hydrateert, kalmeert en houdt de baardzone gezond. Deze balsem voorkomt veel huidproblemen die te wijten zijn aan het dragen van mondmaskers.

Een extra pluspunt? De onweerstaanbaar aantrekkelijke geur van de producten. En, met deze manier van scheren spaar je al snel 90% uit op je normale scheerbudget. Zo is je investering snel terugverdiend, toch?

Wil jij ook scheren als een echte James Bond? Ga aan de slag met mijn 7 geheime James Bond scheertips. En schaf je zeker de luxe belevingsbox aan. Misschien een fijne tip voor Kerstmis?

Bestel nu online

ACTIE: de eerste 10 krijgen bij aankoop van deze luxe belevingsbox een James Bond facial twv €45 cadeau.

Meer blogberichten

Love is in your skin

Skin expert Joyce van Pure Skin legt de geheimen van huidcommunicatie bloot in haar blog over huidliefde en huidverzorging.

Verder lezen

Hoe maakt een man nu een goede indruk?

Pure Skin heeft 4 tips om mannen te verzekeren van een goeie (hand)indruk.

Verder lezen

“Papa jij bent mijn held”

Gekke tijden of niet, in goede traditie vieren we op zondag 14 juni vaderdag. Dit jaar mochten velen onder ons genieten van extra time met papa. Heerlijk, toch? Maar er waren ook papa’s die het drukker dan ooit hadden met hun jobs. Daarom roepen we op vaderdag uit volle borst voor alle papa’s “Papa jij bent mijn held”. Daar hoort ook een Pure verwencadeautje bij, toch?

Verder lezen