30 mei 2020

“Papa jij bent mijn held”

Gekke tijden of niet, in goede traditie vieren we op zondag 14 juni vaderdag. Dit jaar mochten velen onder ons genieten van extra time met papa. Heerlijk, toch? Maar er waren ook papa’s die het drukker dan ooit hadden met hun jobs. Daarom roepen we op vaderdag uit volle borst voor alle papa’s “Papa jij bent mijn held”. Daar hoort ook een Pure verwencadeautje bij, toch?

Zo fijn papa als jij tijd hebt voor mij

Dank je papa. Voor de preteaching@home, om samen met mij te knutselen, te gamen en te ravotten in de tuin, om voor het slapen gaan samen alle vuil weg te spoelen in bad. En bedankt voor je begrip voor mijn kuren.

Voor al die steun verdient papa een 4VOO Super Silky Body wash (€46): de geur alleen al zorgt voor een ochtendkick onder de douche. Een extra dosis hydratatie is geen overbodige luxe, dus smeert papa zich lekker in met de fris geurende 4VOO body lotion (€58).

Dank je papa om mij nieuwe dingen te leren

“Mijn papa is een held”. Hij heeft me met zoveel nieuwe dingen geholpen. Met moeilijke sommen maken bijvoorbeeld. En nu heeft hij beloofd dat hij me gaat leren scheren.

Ook helden zijn niet te stoer om bij te leren. Daarom verdient papa een Skin and clean shaving workshop. Daar leert hij alle kneepjes van het scheervak en ontdekt de beste scheertools en -producten. Schenk een cadeaubon voor een workshop of de beste tools om je old school te scheren. De MEN3 experience box (€247) is daarvoor ideaal.

Ontdek alle right tools voor een perfecte old school shaving beurt.

MEN³ Pré Shave Gel (€39) – MEN³ Shaving Cream (€42) – MEN³ After Shave Balsem (€58) –MEN³ Safety Razor (€34) – MEN³ Shaving Brush (€68) –  Drie dispensers met 10 scheermesjes (€10,50)

Dank je papa voor je vele wijze raad.

Je heb me veel wijze raad gegeven, maar Pure jezelf blijven is één van de belangrijke waarden die je aan mij overgeleverd hebt. Die geef ik op mijn beurt ook door aan mijn eigen dochtertje.

Na al die inspanning mag papa ook even genieten niet?  Wat dacht je van een Gold PowerBoost (€95), anderhalf uur pure genieten voor papa. Of leg hem extra in de watten met de heerlijk geurende MEN3 Parfum (€58)

Kies de fijnste cadeaus voor vaderdag in de Pure Skin webshop

Ontdek snel alle “Papa jij bent een held” geschenken in de Pure Skin webshop of geef hem een cadeaubon voor een bedrag naar keuze.

> Shop nu

BewarenBewaren