28 april 2018

Papa jij bent knap

Vaderdag komt eraan. Natuurlijk bewonderen we papa altijd en vinden we hem altijd knap. Maar we vertellen dat niet elke dag – hij wordt toch al genoeg verwend? Maar één dag per jaar mag het gelukkig iets meer zijn. Dan roepen we het uit volle borst: ‘Papa jij bent knap’. En dat is ook een Pure verwencadeautje voor ieder fijn moment.

Een aantal kinderen deelden hun momentje al met ons. Als jij dat ook doet, groeit deze blog en creëren we hem samen met jou. Leuk toch, zelf een beetje blogger zijn?

Deze momentjes hebben we al:

Zo fijn papa als jij tijd maakt voor mij.

Je hebt het altijd zo druk en je bent vaak niet thuis. Daarom is het leukste moment als we zaterdag samen oefenen voor mijn volgende voetbalmatch en dan voor het slapen gaan samen alle vuil wegspoelen in bad.

Voor al die sportieve steun verdient papa een 4VOO Super Silky Body wash (€46): de geur alleen al zorgt voor een ochtendkick onder de douche.

> Nu kopen.

 

Dank je papa om mij nieuwe dingen te leren.

Mijn papa is echt heel knap. Hij heeft me al met veel nieuwe dingen geholpen. Met moeilijke sommen maken bijvoorbeeld. En nu hebben opa en papa mij beloofd dat ze me gaan leren scheren.

Je bent nooit te knap om bij te leren. Daarom verdient papa een Skin and clean shaving workshop. Daar leert hij alle kneepjes van het scheervak en ontdekt de beste scheertools en -producten. Schenk een cadeaubon voor de workshop op 13 juni.

> Nu kopen.

Dank je papa voor je vele wijze raad.

Je heb me veel wijze raad gegeven, maar Pure jezelf blijven is één van de belangrijke waarden die je aan mij overgeleverd hebt. Die geef ik op mijn beurt ook door aan mijn eigen dochtertje.

Na al die inspanning mag papa ook even genieten niet? Schenk hem de ‘Papa jij bent knap’ verwenbox van 4VOO. Met een mini cleanser, moisturizer en after shave een ideale, compacte verzorgingsset voor zijn volgende vakantie.

> Nu kopen.

 

Waar geniet jij van?  Deel jouw fijne papa-moment op onze facebook of Instagram pagina met de hashtag #PureSkinKnappepapa en win je vaderdagcadeau: een Skin and clean shaving powerboost twv € 45.

 

BewarenBewaren