07 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Spiegeltje spiegeltjes aan de wand: wie is het mooiste van het land?

15 jaar Pure Skin: Spiegeltje spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land

Ik was zo’n 5-tal jaren bezig met de huidanalyses. Magali werkte hier al een paar jaar en had een groot talent voor kleur. Dankzij de opleidingen die ze hier kreeg in make-up technieken werd ze ook een expert in make-up techniek.

Hier ga je ontzettend mee lachen, maar de make-up scan is eigenlijk op de wc ontstaan. Ik heb in de ochtend de gewoonte om beneden in de praktijk naar het toilet te gaan en de deur blijft dan meestal open (oeps ik beken). Ik heb dan uitkijk op mijn jane iredale stand en daarachter op mijn Visia toestel. Dus, ik zat daar en dacht “als we deze twee nu eens zouden combineren”.

Jane iredale is geroemd om de skincare make-up. De minerale make-up die niet alleen je huidproblemen covert maar ook ze mee helpt verzorgen. De visia legt al je huidoffenheden bloot, toont je huidconditie en geeft een duidelijk beeld van de gelaatsvormen. Je ziet welke sterke punten je best accentueert en welke dingen je beter camoufleert. Voilà, de Make-up scan was geboren.

Samen met Magali hebben we een stap voor stap make-up tool uitgewerkt en zij is hiermee voornamelijk aan de slag gegaan. Na het vertrek van Magali, heb ik die taak terug overgenomen.

De voor en na foto’s van deze sessies spreken voor zich. Hoe onze dames leren om in amper 7 minuten tijd zichzelf te transformeren met een gezonde, natuurlijke make-up bewijst dat er niet veel nodig is om pure jezelf te zijn.

Ik ben er best trots op dat Pure Skin hiermee iets unieks in de markt gezet heeft. Innoverend en vooruitstrevend zijn met alleen de beste producten en know how, dat is waar ik met Pure Skin voor wil staan.

Om up to date te blijven, trek ik regelmatig naar het buitenland om te leren van de besten. Zo volgde ik onder andere make-up trainingen bij de make-up artist van wijlen Whitney Houston, Amy Winehouse maar ook van Rihanna, Jennifer Lopez en Oprah Winfrey. En op die manier heb ik ook een stukje van de wereld gezien zoals Orlando, Miami en New York.