08 oktober 2019

15 jaar Pure Skin: Hollywood diva’s in Sint-Truiden met de carbon peeling

15 jaar Pure Skin: Pure Skin maakt Hollywood diva’s in Sint-Truiden met de Carbon peeling

Als het regent in Hollywood dan druppelt het in Europa. Ik ben zeker niet de persoon die zomaar zal investeren in iedere hype. Als ik voor iets kies, is dat omdat ik weet dat de techniek een hele tijd in de praktijk kan blijven.

Sinds kort hebben we de Carbon peel (ook Hollywood peel genoemd) in huis. In Amerika bestaat deze peeling al meer dan 10 jaar. Ze werd eerst ontwikkeld voor het behandelen van de vettere acnéhuiden, maar na veelvoudige toepassing en verder onderzoek bleek deze behandeling eigenlijk een multitasker te zijn. De Carbon peel is ook heel efficiënt voor anti-aging, droge huid, pigmentatie en gevoelige huid.

Tijdens mijn laatste bezoek aan New York, zag je duidelijk dat de Carbon peel echt de wereld aan het veroveren is. Het feit dat Hollywoodsterren een paar dagen voor een belangrijk event of première kiezen voor deze behandeling, heeft me overtuigd dat dit ook het neusje van de zalm is voor mijn Pure Skin cliënteel met hun drukke agenda’s. Het feit dat ik al toestellen had voor anti-aging, couperose, pigmentatie, maar nog niet voor acné trok me helemaal over de streep.

Ook hiermee zijn we weer 1 van de eerste aanbieders in België.

Na het eerste half jaar behandelen, werkt het enthousiasme van onze klanten over de Carbon peel echt aanstekelijk. Het enige wat misschien nog ontbreekt, is een rode loper aan de voordeur om al onze Hollywood sterren in stijl te laten passeren 😄.

Behandelingen met laserlicht hebben een medisch karakter en moeten altijd volgens de regels van de kunst worden uitgevoerd. De wetgeving is zowel in Nederland als in België hiervoor aan het verstrengen. Met het oog op de toekomst hebben we ervoor gekozen dat Egon, die verpleger is, deze behandelingen superviseert. Want veiligheid dragen wij even hoog als resultaat in ons vaandel.

Wist je trouwens dat de Carbon peel bij mannen echt een verbluffend verschil geeft? Egon was het eerste proefkonijn en ondertussen kregen al een 20-tal mannen deze quick facial. Ze werden allemaal omgeblazen door de resultaten.

Ontdek de magie van de Hollywood peel.