27 juli 2020

Hoe maakt een man nu een goede indruk?

Bye bye stevige handdruk. Met deze 4 tips maken mannen nu een goeie (hand)indruk.

Een stevige handdruk als vriendschappelijke begroeting, bekrachtiging van een big deal of uit beleefdheid? Helaas zal dit ritueel volgens onze virologen verdwijnen. Jammer want met die handdruk maakte je als man toch ook een eerste indruk. Al begrijp ik het advies, want uit onderzoek blijkt dat je je hand enkele seconden na het handen schudden onbewust naar je neus brengt. Brrrr… dus bye bye handdruk, hello handindruk.

We schudden geen handen meer, maar we bekijken ze des te meer.

Je kan maar 1 keer een goede indruk maken. Daarom vinden ondertussen heel wat drukbezette mannen een korte maar efficiënte gezichtsverzorging en shaving beurt ook echt een must (yes, lang leve grooming for men). Maar ook met grove handen met vieze nagels zet je geen positief beeld neer. En ik betrap mezelf er op: nu de gezichten half schuilgaan achter maskers, let je meer dan ooit op de handen. Heren, bedenk dat ook vrouwen onverzorgde handen allerminst sexy vinden. Dus, maar snel mijn tips lezen -J.

Met deze 4 tips heb je verzorgde handen en nagels in een wip

Tip 1: was je handen met de Facial balancing cleanser van 4VOO.

Handen ontsmetten en regelmatig wassen is de boodschap. Maar dat droogt je handen ook enorm uit. Daarom geef ik de tip mee om je handen net zoals je gezicht te wassen met de Facial balancing cleanser van 4VOO. Dit huidvriendelijke alternatief voor zeep beschermt en hydrateert je handen en heeft een ontsmettende en anti-bacteriologische werking.

Tip 2: verzorg je nagels

Heb je de shape en shine nailset van 4VOO al ontdekt? Deze stoere vijlen zijn een musthave voor perfect verzorgde mannennagels. En kijk uit, want voor je het weet gaat je geliefde ermee aan de haal. Het zijn echt toppers van vijlen. Voor je na een drukke dag aan het vijlen slaat, week je even je nagels met een verkwikkende douche of een ontspannend bad. Zo heb je al propere nagels. Meer nodig? Gebruik dan een nagelborsteltje. Vervolgens shape je je nagels met de nagelvijl. Start met de witte kant van de vijl en werk af met de grijze kant. Heel belangrijk om je nagels niet te beschadigen is dat je steeds in dezelfde richting vijlt, met lange continue bewegingen van buiten naar binnen. Voorkom dus zagende heen en weer bewegingen. Het duurt amper 1 minuut en dat 1 x per week.

Tip 3: polijst je nagels

Met de polijstvijl maak je de groefjes van je nagels zachter en geef je ze een mooie glans. Je kiest zelf of je een matte of glanzende finish wenst. Ga met de grijze kant van de vijl een paar keer over en weer over de nagel. Zo verwijder je de grove laag. Dit doe je 1 x per maand. Met de witte kant van de vijl polijst je de nagels zodat ze een mooie glans krijgen. Dit doe je zo vaak als je zelf wil.

Tip 4: Hydrateer je handen

Dat de 4VOO producten echte multitaskers zijn en ideaal voor drukbezette gentlemen, moet ik je wellicht niet meer uitleggen. Je kan de Bodylotion van 4VOO ook perfect gebruiken als dagelijkse handcrème. Deze hydrateert, beschermt en voedt de huid dankzij de zijdeproteïnen die erin zitten. De lotion voorkomt uitdroging en bevat een natuurlijke zonnebescherming, dringt snel in en voelt niet vet aan.

What more could a man ask for? Ahja, nu je het zegt, een frisse geur 😉

Je merkt het, met deze tips en 4VOO producten spreken je handen ook zonder handshake duidelijke taal.

Wil je meer informatie over de producten, of wil je ze gaag kopen? Check ze zeker in onze online shop. PSHHT nog een voordeeltje: bij aanschaf van 2 4VOO producten naar keuze krijg je de shape en shine set twv €25 cadeau
(zolang de voorraad strekt).