12 september 2020

Het PowerSlim succesverhaal van Elke

“Ik voelde me al een tijd niet goed in mijn vel. Mijn gewicht dreigde naar 80 kilogram te gaan, het uitoefenen van mijn hobby lopen begon pijn te doen aan al mijn gewrichten en er begonnen zich steeds meer lichamelijke klachten voor te doen.

Ik probeerde zelf op mijn eten te letten, maar kreeg ’s avonds steeds buien van veelvuldig eten door extreme honger. Met gevolg dat mijn gewicht bleef toenemen. Ik zat volgens mij in een visuele cirkel waar ik zelf niet leek uit te raken.

De Zoektocht naar het juiste dieet


Ik had al een paar keer op Facebook de reclame van het PowerSlim programma zien passeren. Vermits ik besefte dat ik hulp en begeleiding nodig had, en eerlijk gezegd ook heel nieuwsgierig was, klikte ik hierop verder en vond zo een coach vlak in mijn buurt.

Je staat er niet alleen voor met powerslim

Het duurde nog een tijdje voor ik de stap zette, maar na een eerste verkennende gesprek besloot ik me te engageren voor het PowerSlim dieet. Wat ik zocht in een dieet was vooral het vinden van een goed en gezond eetpatroon, producten die lekker smaken, geen honger lijden en natuurlijk het vermageren op zich zodat ik me opnieuw beter zou voelen en mijn zelfvertrouwen zou herwinnen. Dit alles vond ik bij PowerSlim.

Ongeveer vier maanden na mijn start was ik 20 kilogram lichter, voelde ik me stukken beter, begon mijn zelfvertrouwen zich opnieuw op te krikken en kon ik terug naar believen lopen zonder enige pijn.

Wat ik me vooral blijf herinneren van die eerste maanden is het heel bewust worden van wat ik at. Ik volgde in fase 1 en fase 2 heel strikt op wat er voorgeschreven wordt in het PowerSlim dieet. De kaart met wat je mag eten en in welke hoeveelheid was mijn vaste partner geworden. De enorme energie die ik deze periode heel intens voelde en de lekkere producten van PowerSlim zorgde er voor dat ik alle verleidingen kon weerstaan.

Ook de wekelijkse opvolgingen waren steeds een duw in de rug om verder te gaan. Door de begeleiding kon ik zelfs met mijn man of vriendinnen naar een restaurant.

Ondertussen zit ik al ongeveer drie maanden in de stabilisatiefase. Mijn gewicht, nu 54 kilogram, blijft mooi behouden.

Momenteel eet ik nog maar twee producten van PowerSlim per dag. De overige maaltijden worden aangevuld met andere gezonde  alternatieven. Op deze manier maak ik rustig en heel bewust de overgang naar een volledig gezond eetpatroon. En ga ik nog maandelijks op controle bij mijn PowerSlim Coach om zo verder te bouwen aan mijn gezonde levensstijl.

Wil jij ook een gezond resultaat boeken met de hulp van PowerSlim én jouw coach Egon of Joyce? Boek nu je gratis bodyscan!

Boek jouw vrijblijvend advies gesprek

Een adviesgesprek met persoonlijk advies is kosteloos en volledig vrijblijvend. Vul jouw gegevens hieronder in én we contacteren je zo snel mogelijk!