19 april 2019

Het afval proces van Joyce met PowerSlim (deel 2)

De balast vliegt eraf.

Sinds januari heb ik samen met Egon de donkere wolken uit mijn hoofd verdreven en mij net zoals de PowerSlimmers die ik coach op het PS-eetpatroon gesmeten. Niks mis met wat eigen ervaring als je anderen moet helpen zeker?

Een straffe coach

Ik geef het toe. Egon is een enorme krak als het gaat om emotionele ondersteuning. Voor mij een enorme meerwaarde. Waar ik eerder de positieve motivator ben met de leuze ‘what your mind believes, your body can achieve’ is hij eerder een man die je met een schop onder je kont direct aan de gang zet. Egon is bovendien niet alleen mijn coach maar ook mijn partner in crime: we zitten samen aan de PS (ook bij hem vliegen de kilo’s eraf, lees ook zijn verhaal).

Ik moet ook wel bekennen dat mijn PowerSlimmers een stok achter de deur zijn. Als zij opmerken “bij jou zie je de kilo’s ook goed verminderen”, motiveert me dat nog meer.

Makkelijk en lekker

Wat PowerSlim voor mij zo makkelijk en goed vol te houden maakt, is dat het echt lekker is. De recepten zijn heel gevariëerd. Er zijn constant nieuwe productontwikkelingen die ik nu kan proberen vanop de eerste rij. Dat dan weer delen, daar word ik echt happy van. Mijn favorieten? De muesli met platte kaas, de rijstap, de warme chocolade (mijn kleine verslaving), de fusillie pasta, de wraps en de crackers.

Ik vind het natuurlijk super dat alles zo snel klaar is waardoor het heel gemakkelijk in te passen is in mijn drukke leven. Ik mis niet echt iets. Of eerlijk, misschien toch één ding: IJS. Dat blijft mijn zwakke schakel. Maar ik troost me met de idee dat eens ik wat verder in het programma zit, ik een oplossing heb om aan die verleiding te weerstaan. In Fase 2 mag ik terug fruit eten en dan maak ik toch simpel een fruitijsje ;-). Weer content.

Zoals voor mezelf, probeer ik ook mee te denken tijdens het coachen van mijn PowerSlimmers. Dat maakt het boeiend. Alternatieven zoeken die passen bij je levensstijl zodat het perfect vol te houden is en je nooit het gevoel hebt dat je op dieet bent.

Powerfull resultaat

Ik ben ondertussen 10 kg kwijt op 8 weken, ik wil er nog 5 af en dan ben ik terug op mijn normale gewicht. Van maat 42 naar maat 38. Ohh man, hoe fijn voelt dat. Ik zal je vertellen dat ik na 2 jaar eindelijk terug naar mijn favoriete kledingwinkel ben durven gaan en genoten heb in het pashokje.

Je merkt het aan mijn verhaal, niet?  Van een uitgeputte mama die zich slecht voelde in haar vel en haar spiegelbeeld vermeed, ben ik overgegaan naar een zelfzekere, stralende, powervolle vrouw. Vooral zeer gemotiveerd om verder te doen. Alleen al met dat nieuwe kleedje voor de communie in gedachte…

Wil je nog iets weten? Ook bewegen gaat veel vlotter (ahja ik moet een heel stuk minder balast meeslepen). Spurten en ravotten met mijn oudste dochter kan weer zonder dat mijn tong op de grond hangt 😉

Ik voel me weer top en mijn omgeving merkt en ziet het verschil. De JoycePower is back. En, PSSHHHTT er komt geen kindje meer, dus de JoycePower is here to stay J

Wil jij ook graag terug de power door je lijf voelen stromen? En met een beachproof body de zomervakantie tegemoet gaan? Kom op 2 mei naar onze avondavond “Ik (w)eet beter”.