18 januari 2018

De jacht op saloncondities is weer geopend

Jaagt jouw partner ook op saloncondities?

Hét jaarlijks evenement voor heel wat mannelijke autoliefhebbers is weer aangebroken. De jacht op scoops is weer geopend. De periode van verleiding door de knapste salonbabes maar vooral door glimmende V12 motoren.

Het tijdperk van bijklussen als hostess heb ik achter mij gelaten en daardoor kan ik mij vandaag volop uitleven met dat waar ik het beste in ben: het begeleiden van mensen met een druk leven naar een betere balans in huid, lichaam en gezondheid. Maar die periode gaf me wel inzicht over de manier waarop mannen op zoek gaan naar het juiste brandstofverbruik, hoe ze sleutelen aan het samenstellen van hun dreamcar, hun budget hier en daar wat bijsturen en dan tot slot hun pk’s willen opdrijven.

Een gekke vaststelling

Niet alleen de luxe wagens, maar ook de salonbabes laten het hart van menig autoliefhebber sneller slaan. En over die salonbabes gesproken; sta er maar eens een hele dag in bikini knap te wezen met een brede smile en een stralende huid van top tot teen. Mijn geoefend oog in mannenverzorging ziet dan natuurlijk meteen dat het daar bij het mannelijke publiek vaak spaak loopt. Het kiezen van de perfecte wagen en het onderhandelen over hun geliefde bolide doet hen weliswaar vanbinnen stralen, maar wat aan de buitenkant? Ik scan toch vaak een doffe, vermoeide en vale huidstint. Nochtans is een vitaal uiterlijk even belangrijk als een knappe wagen voor het succes van de man.

Ontdek de Rolls Royce voor je uitstraling

Je wil net zoals voor je wagen voor jezelf snel en duurzaam resultaat? Een 4VOO behandeling bezorgt je in 1-2-3 een powerboost. Je uitstraling vergroot en je voelt je aantrekkelijker dan ooit. En geef toe, ’t is toch ook plezant om succes te hebben bij de salonbabes, niet?

Nu aanpakken met saloncondities

Waar wacht je op? Wil jij een persoonlijke behandeling om je succesfactor op te drijven, te sleutelen aan je zelfvertrouwen en je uitstraling en via een antistress behandeling de juiste brandstof te geven aan je huid? Boek dan als de bliksem jouw Powerboost. Aan tijdelijke saloncondities: bij aankoop van twee 4VOO producten krijg je de Powerboost t.w.v. € 30 gratis.