03 april 2020

Waarom je net nu moet starten met PowerSlim

Waarom je net nu moet starten met PowerSlim

Iemand vroeg me “Joyce ik wilde eigenlijk net nu starten met PowerSlim. Maar is dit nu wel het juiste moment?” Mijn antwoord: kan niet beter. Ik geef je graag 5 redenen waarom.

Reden 1:

De komende weken zijn er geen verleidingen zoals etentjes op restaurant, uitjes of feestjes bij familie en vrienden. Voor PowerSlim is dat een enorm voordeel.

Reden 2:

Onze gezondheid is onze grootste rijkdom, dat beseffen we nu nog meer dan ooit.  PowerSlim draagt bij tot een lager cholesterolgehalte en minder medicatiegebruik. Je eet gezond, je energie en zelfvertrouwen stijgen pijlsnel. Waarom zou je dan wachten?

Reden 3:

Ook nu hou ik online wekelijks 1 op 1 contact met mijn PowerSlimmers. 90% werkt van thuis. Ook een voordeel want je moet al minder vaak nee zeggen tegen bv. een traktatie van een collega of een uitnodiging van een klant. Euh, maar de kids? Die kan je best ook minder suikers geven en laten kiezen voor een gezonde fruitsnack. Nog een extra tip om ze zoet te houden: maak samen eens een gezonde fruittaart 😉 hmmm.

Reden 4:

We moeten niet naar ons werk rijden, we kunnen geen kids naar hun hobby brengen… we hebben meer tijd. Gebruik die om het thuis gezellig te maken en lekker en gezond te koken.

Reden 5:

De zomer is in zicht. Zodra we weer ‘uit ons kot’ mogen is het al echt mooi weer. Die wetenschap zou je extra moeten motiveren om nu je best te doen om wat kilo’s te laten wegsmelten. Bedenk hoe blij je zal zijn als je je nieuwe zomeroutfit een paar maatjes kleiner gaat kiezen ?.

Ben jij nu ook overtuigd dat dit het goede moment is om de kilo’s aan te pakken? Ik begeleid je veilig en efficiënt via telecoaching 1 op 1. Ik coach je online en zorg ervoor dat je gemotiveerd blijft, de juiste tips krijgt om snel je overtollige kilo’s aan te pakken en je energie een boost te geven.

Boek jouw gratis online intake

Een adviesgesprek met bodyscan is kosteloos en volledig vrijblijvend. Vul jouw gegevens hieronder in én we contacteren je zo snel mogelijk!

Meer blogberichten

Verschillende soorten honger

PowerSlim coaches Joyce en Egon leren je bij Pure Dieet het verschil herkennen tussen gezonde honger en valse verleiders.

Verder lezen

Het PowerSlim succesverhaal van Kiki

Kiki voelde zich na een burn-out niet meer lekker in haar vel. Ze wilde een programma dat een boost gaf aan een gezonde levensstijl. Dit vond ze met het PowerSlim programma. Haar ervaring deelt ze graag met jou.

Verder lezen

Pure Skin online @ your service

Nu onze bakstenen praktijk gesloten is, zetten we online zowel voor Pure Skin als Pure Dieet ons beste beentje voor ?. We adviseren je, we gidsen je. We staan voor je klaar. Persoonlijk en wanneer het past in je drukke agenda. Ontdek onze nieuwe online services.

Verder lezen