15 november 2020

Pure Skin online @ your service

Pure Skin online @your service

Het virus verstoort voor de 2de keer de dagelijkse gang van zaken. Voor jullie en voor ons. Omdat onze gezondheid en het blijven functioneren van onze zorg primeert, hebben we de deuren van de fysieke praktijk met begrip gesloten. Maar dat belet ons niet om zowel voor Pure Skin als Pure Dieet online het beste van onszelf te geven.

Geniet van onze online diensten

GRATIS ONLINE HUIDADVIES
Pure Skin is gerenommeerd voor goede huidanalyses en aangepast advies. Ook dat krijg je nu op veilige schermafstand. Tijdens een online huidadvies moment analyseren we jouw noden en en geven we je het juiste advies om je wensen te vervullen.

Wil je graag alle geheimen ontdekken over jouw huid en stap per stap werken aan een gezonde, frisse en vitale huid? Had je als man drempelvrees om naar onze praktijk te komen? Dan houdt niets je nu nog tegen want we hebben ook een online programma samengesteld voor de drukbezette man.

Vraag nu jouw online huidadvies aan

GRATIS ONLINE DIEETADVIES
Wil je resoluut kiezen voor een gezonde levensstijl en kilo’s kwijtspelen of  extra coronakilo’s voorkomen? Stap dan nu in ons Pure Dieet programma en vraag je online intake aan.

Duur max. 45 minuten – Analyse & adviesgesprek = GRATIS

Vraag jouw gratis online dieet advies aan

Hoe werkt het:

Stap 1: Je schrijft je in via dit contactformulier
> SKIN
> DIEET
Stap 2: Je ontvangt een uitgebreide vragenlijst over jouw huid/gezondheid in je mailbox.
Stap 3: Aan de hand van je antwoorden bereiden we jouw persoonlijk advies voor.
Stap 4: Je krijgt een voorstel met enkele momenten om je persoonlijk advies te bespreken via telefoon, messenger, skype of zoom en je krijgt ons voorstel van aanpak digitaal toegestuurd.
Stap 5: Als je dat wenst, loodsen wij je door onze webshop naar de aangepaste producten om thuis te werken aan jouw gezonde huid en/of gezonde leefstijl.
Stap 6: Als je de adviesproducten wil bestellen, kan je online bevestigen en betalen.
Stap 7: Jouw producten worden klaargemaakt en kunnen safe afgehaald of verstuurd worden.

GA DE 100-DAGEN-HUIDDAGING AAN

Samen 100 dagen werken aan een gezonde huid en een verzorgd voorkomen, lijkt dat je wat? Wel, ik geef je elke dag een nieuwe tip over verzorging en make-up. Rep je naar de Stories op Facebook en Instagram en engageer je om in 100 dagen het beste uit jezelf naar boven te halen.

We stay in touch. Je wordt thuis geïnformeerd en geïnspireerd om te werken aan je gezonde huid en lichaam. Geniet van wat ontspannende momenten, van entertainment met fijne lives en give aways.

Meer blogberichten

Make-up trendrapport jane iredale herfst-winter 2021-2022

Ontdek de make-up trends herfst – winter 2021-2022 van Pure Skin en jane iredale.

Verder lezen
make-up hacks acné

5 make-up hacks voor een acné huid

5 acné make-up hacks van Pure Skin om snel te genieten van een healthy happy skin en meer zelfvertrouwen.

Verder lezen
acné savers

Pure Skin acné savers in 1,2,3

De Pure Skin skin expert ontsluiert alle geheimen van een easy peasy aanpak van jouw acné probleem met het Clarity+ gamma van Environ

Verder lezen