17 december 2020

Het PowerSlim succesverhaal van Kiki

HET VERHAAL VAN POWERSLIMMER Kiki

Nadat het een hele tijd niet goed met me ging door een burn-out/depressie, stuurde ik mijn PowerSlim coach een mailtje. Ik wil een afspraak maken want ik wil zo snel mogelijk beginnen met PowerSlim. Ik was veel aangekomen en woog meer dan 100 kg, ik was er helemaal klaar mee! Ook de gedachten aan zoveel overgewicht in deze coronatijd zette me aan het denken.

Ik had snel reactie terug: “Zullen we eens gek doen? Vul meteen het intake formulier in en dan kunnen we zelfs tijdens de lockdown al online aan de slag”.

Ik ging aan de slag met het starterspakket, zo kon ik alle producten uitproberen en startte ik met handige weekmenu’s. Ik probeerde allerlei lekkere, koolhydraatarme recepten uit. Voorheen heb ik ook al geprobeerd gezonder te gaan eten, maar koos ik vaak voor de makkelijke weg. Ik at eentonig en de knop ging niet helemaal om. Nu wel!

WAT VOND JE FIJN AAN HET POWERSLIM PROGRAMMA?


Ik vond het heel fijn dat er een enorm aanbod aan producten en recepten is. Ik had daarnaast ook helemaal niet het gevoel dat ik aan het diëten was. Als ik zin had in iets lekkers kon ik gewoon kiezen uit hartige koekjes, een koek met chocolade of chips maar dan van PowerSlim. Daarnaast probeerde ik ook regelmatig een nieuw receptje uit.

En anders zorgde mijn online coach hier wel voor. Ze heeft me goed gemotiveerd en zette me ook echt aan het werk. Ook de vele complimentjes deden me goed. Ik ben dingen uit gaan proberen, zelf sausjes maken bijvoorbeeld. Dat had nog nooit iemand eerder bij me voor elkaar gekregen.

WAT HEB JE GELEERD? En HOE HEB JE DE PERSOONLIJKE BEGELEIDING VAN EEN COACH ERVAREN?

 

Nu beleef ik er ook plezier aan om recepten uit te proberen. Vroeger at ik vaak kip en nu bestel ik bijvoorbeeld ook zalm wanneer ik op restaurant ga. Het is ook grappig om te zien dat mijn omgeving hier zelfs aan moet wennen. Ik geniet nu ook echt van eten, en ik heb geleerd wat ik moet doen als ik toch in de verleiding kom. Zodat het niet meer in mijn hoofd zit, want mijn lichaam heeft er eigenlijk geen behoefte aan.

De producten van PowerSlim zijn ook zo lekker dat ik de behoefte niet meer heb om iets anders te snoepen. Nu geniet ik van mijn lekkere chocoladeparels of melkchocolade chunk. Dit is echt een genietmomentje! Terwijl ik voorheen alles achter elkaar opat, heb ik nu juist geleerd om mate te houden.

HOE VOEL JE JE NU?

Ik ben 35 kg vermagerd, voel me goed en heb weer energie. Ik ga ook weer veel meer leuke dingen samen met mijn kinderen doen en beleef weer veel plezier aan mijn hobby: duiken.

Dat ik nu campagnemodel mag zijn voor PowerSlim vind ik helemaal super, echt een kers op de taart! Ik wil graag anderen stimuleren om ook te starten met PowerSlim. Ik ben echt een ander mens geworden. De complimenten doen je ook zo goed. Mensen zeggen nu dat ik straal!

Ik weet dat volhouden het moeilijkste gaat worden. Maar mijn eetpatroon is al zo veranderd, mijn hele levensstijl eigenlijk. Ik weet ook dat mijn coach mij hierin blijft ondersteunen, ze blijft me nog een jaar lang nabegeleiding geven. Dus ik heb er alle vertrouwen in dat het me helemaal gaat lukken om mijn doel te behouden!

Ik wil nooit meer terug naar hoe ik was.

Wil jij ook een gezond resultaat boeken met de hulp van PowerSlim én jouw coach Egon of Joyce? Boek nu je gratis  adviesgesprek.

Vraag nu jouw online dieet advies aan.

De online intake omvat een vragenlijst, waarbij wij een duidelijker inzicht krijgen of jij geschikt bent voor ons Pure Dieet programma. Zodra wij jou een vette dikke YES geven nemen wij contact op voor een persoonlijk gratis online intake gesprek.

Meer blogberichten

4 PowerSlim tips om summerproof te blijven tijdens jouw staycation.

Voor de thuisblijvers geef ik graag 4 PowerSlim tips om te genieten van een happy body en a happy life.

Verder lezen
Tips voor motivatie

8 tips om jouw motivatie met PowerSlim hoog te houden

Positief belonen werkt. Ja, ook volwassenen reageren hier positief op!
Plan bijvoorbeeld een leuke activiteit met je partner of ga eens iets leuks doen met vriendinnen (workshop make-up, lekker thee drinken of een film kijken). Beloon jezelf dus met iets leuks.

Verder lezen

Beweeg en PowerSlim. Blijf gezond en op gewicht.

Pure Dieet geeft je 3 beweegtips om thuis fit, gezond en lekker strak in je vel te blijven.

Verder lezen