24 maart 2020

B(l)ije make-up tips voor kids

B(l)ije make-up tips voor kids

Zelf thuis aan de slag blijven en je kinderen bezig houden… ’t is niet evident. Vorige zaterdag vroegen jullie tijdens mijn eerste fb en Ig live dan ook massaal om eens iets voor de kids te doen. Voilà, Hier ben ik met ‘B(l)ije make-up tips voor kids’.

Jane iredale heeft een groot hart voor de natuur. Alles wat ze eruit haalt, wil ze ook teruggeven. Wist je dat Jane iredale ook een imker is? Bijen zijn met uitsterven bedreigd. Daarom schenken wij nu bij iedere aankoop van het In Full Bloom make-up palet gratis bloemenzaadjes. Zo herleeft de natuur, geraken bijen aan de nodige nectar en zorgen we voor biodiversiteit.

Die bijen brachten mij trouwens op het idee om jullie B(l)ije make-up tips te geven.

Ga je mee met ons op reis
Waar de bloemen bloeien in de wei
naar het groene paradijs?
Zet je kleine zorgen maar op zij
Want hier is de Make-up bij 😉

We starten met zelfgemaakte B(l)ije limonade.

We hebben nodig:

1 liter water en ijsblokjes – 1 sinaasappel – enkele schijfjes citroen – een handvol aardbeien – een handvol blauwe besjes – enkele takjes munt.
Pers de appelsien uit en voeg het sap toe aan het water, snijd het fruit in stukjes en doe dat erbij. Zet een uurtje in de koelkast en geniet van je zelfgemaakte B(l)lije limonade 😉.

En dan mijn B(l)ije make-up lessen.

Ik gebruik hier natuurlijk onze producten van jane iredale maar als mama die niet in huis heeft, vindt ze in haar make-up tasje voor jou zeker een goed alternatief 😃.

   

   

Stap 1: Reinig je gezichtje met de Magic mitt, dit is een magisch doekje waarmee je je snoet in een wip poetst zonder dat je huidje droog wordt.

Stap 2: Hydrateer je huid met de Pommist spray. Zo krijg je in een wip boordevol vitamientjes op je huid – ruikt super lekker.

Stap 3: Poeder je gezichtje met de Powder Me. Geef mama een dikke kus als ze Powder Me in huis heeft, want die beschermt je huid tegen de zonnestralen en houdt ze happy.

Stap 4: Spray terug met je Pommist spray.

Stap 5: Nu gaan we je ogen in de kijker zetten met de Smooth affair for eyes.
Heb je blauwe ogen, kies dan voor de gouden tint.
Heb je groene ogen, kies voor de bruine kleur.
Heb je bruine ogen, kies dan voor de roze kleur.

Stap 6: Nu zetten we je wimpers in de verf! We verzorgen ze eerst met de witte lash conditioner, daarna kleuren en krullen we ze met de longest lash mascara.

Stap 7: Ook lippen hebben nood aan nectar. Lipdrink voedt ze en geeft ze vocht. En geeft ze zelfs een beetje kleur (ze bestaan in 6 verschillende kleuren).

Stap 8: Het laatste stapje is een gezonde blos op je wangen. Dit doen we met een cream blush zoals de Candid.

We zijn klaar met onze B(l)ije make-up.

Zijn jullie happy met deze tips? Maak een mooie #B(l)ijeselfie, tag Pure Skin en zet die in je stories. Mail je gegevens via info@pure-skin.be en dan krijg je van mij nog een b(l)ije verrassing (zolang de voorraad strekt); snel zijn is de boodschap.

Zijn er dingen die je wil bestellen? Dat kan met onderstaand formulier. Wij leveren ze met de post (zonder verzendkosten).

B(l)ije make-up

 • Mijn B(l)ije make-up producten

 • Prijs: 17,00 € Aantal:
 • Prijs: 49,90 € Aantal:
  Beschikbaar in Translucent - Nude - golden - tanned
 • Prijs: 32,00 € Aantal:
  Beschikbaar in Pommist - D20 - Balance - Lemongrass
 • Prijs: 17,50 € Aantal:
  Beschikbaar in Pout - Crush - buff - flirt - sheer - Cherish
 • Prijs: 30,00 € Aantal:
 • Prijs: 25,00 € Aantal:
 • Prijs: 34,00 € Aantal:
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.