17 november 2018

Better Together: Healthy Skin Dreamteam

Better Together: HEALTHY SKIN TEAM

Wist je dat bepaalde huidverzorgings- en make-up producten beter werken als je ze samen gebruikt? “Teamwork makes the dreamwork” is een leuze die we bij Pure Skin niet alleen vaak uitspreken maar ook hard maken. Samen werken aan een gezonde, happy skin daar gaan we voor, inside out.

Kleine en grote rituelen helpen om je huid stralend en gezond te houden. En dat moet niet altijd een klusje zijn dat veel van je tijd vraagt. Met deze twee Dreamteams zijn een paar gezonde huidrituelen snel maar uiterst doeltreffend volbracht!

Healthy Skin dreamteam 1

Je hoofdhaar geef je alle aandacht: wassen, verzorgen…  Wat met je wimpers? De lash conditioner en de Longest lash mascara  van jane iredale zijn een echte Better Together combinatie voor verzorgde, volumineuze en lange wimpers. Trakteer je wimpers voor het slapen gaan eens op een nachtmaskertje met de Purelash Conditioner. Deze beschermende mascarabalsem geeft extra volume en verlenging aan je wimpers. Combineer je hem overdag met de tube Longest lash mascara (die je echt tot de laatste drup opgebruikt), dan krijg je een great lashes effect. Daarvan krijgt toch elke vrouw een goed humeur?

Healthy Skin dreamteam 2

Een opvallend issue tijdens onze huidanalyses: een peeling en een masker worden snel vergeten, of men veronderstelt dat het alleen maar nodig is tijdens een verzorging in het instituut. Bedenk dan dat dit echt wel deel moet zijn van je wekelijkse routine voor een gezonde, happy skin. Een wekelijkse peeling zorgt ervoor dat je dode huidcellen verwijdert, waardoor nieuwe cellen je vitaminerijke producten beter kunnen opnemen. Je masker geeft dan weer een boost aan de voedingsstoffen die je huid wekelijks broodnodig heeft.

Tijd? Wij hebben uiteraard een Better Together oplossing voor onze drukbezette dames: het Environ Revival masker peelt je dode huidcellen weg en geeft je huid een facelift uit een potje. Een 2-in-1 dreamteam waarmee je de klus klaart in 5 minuten. Te gek, niet?

Bestel je favorieten producten via info@pure-skin.be