12 november 2018

Better Together: anti-pigment dreamteams

Better Together: HET ANTI-PIGMENT TEAM


Het is een feit: bepaalde huidverzorgings- en make-up producten beter werken als je ze samen gebruikt. “Teamwork makes the dreamwork” is een leuze die we bij Pure Skin niet alleen vaak uitspreken maar ook hard maken. Samen werken aan een gezonde, happy skin daar gaan we voor, inside out.

Na de zomer zie je vaak heel wat kusjes van de zon opduiken. De herfst is het ideale moment om alles eens goed in kaart te brengen met bijvoorbeeld de Visia huidanalyse en dit te combineren met een peelingkuur. Hier heb je al meteen een perfect dreamteam om terug te genieten een egale, stralende huid. Maar Ook thuis kan je werken aan een egale, pigmentvrije huid met de volgende Better Together combinaties.

Bestel je favorieten via info@pure-skin.be

Anti-pigment skincare dreamteam

Dermaquest Skinbrite serum en Skinbrite crème

Dit ultieme verhelderende duo van Dermaquest is echt een Better Together combinatie. De combinatie van het serum en de crème zorgen voor een aanzienlijke vermindering van pigmentatie en helpen ze ook voorkomen.  Combineer je dit dreamteam met een Dermaroller, dan krijg je nog sneller resultaat want een Skinroller verhoogt je opname van 7% naar 100%.

Dit is een Better NOT Together tip.

Onthoud dat pigmentvlekken en parfum elkaars vijanden zijn. Onlangs behandelde ik in de praktijk een klant die last had van Berloque Dermatitis. ‘Berloque wat’, hoor ik je al denken? Veel vrouwen, maar ook mannen hebben hier last van. Veelvuldig gebruik van parfum of after shave in de hals, gecombineeerd met de zon geeft cosmetica/sierraad vlekken, in het Frans ook wel ‘Berloque’ genoemd. Hoe pak je dit aan? Door het gebruik van pigment verhelderde producten met Vitamine A en C. En het dagelijkse gebruik van een SPF filter in deze zone. Altijd!
Omdat veel mensen dit niet weten, deel ik graag deze tip. Spuit Parfum ofwel achter je oren, op je haar of op je kleren. NOOIT rechtstreeks op je huid.

Anti-pigment make-up dreamteam

The Power of Glowtime gecombineerd met de Contour brush en Pure Matte Powder van jane iredale geven een full coverage. Deze minerale BB-crème is de beste foundation voor een pigmentgevoelige huid. Hij heeft pigment verhelderende eigenschappen, die je huid voeden en beschermen. Door zijn volledige dekking kom je vol zelfvertrouwen naar buiten. Als je hem verdeelt met de Contour brush krijg je in een wip een mooie, egale dekking.