06 november 2018

Better Together: anti-aging dreamteams

Better Together: HET ANTI-AGING TEAM

Wist je dat bepaalde huidverzorgings- en make-up producten beter werken als je ze samen gebruikt? “Teamwork makes the dreamwork” is een leuze die we bij Pure Skin niet alleen vaak uitspreken maar ook hard maken. Samen werken aan een gezonde, happy skin daar gaan we voor, inside out.

De tijd vliegt. Zeker als je een druk bestaan leidt. Jammer genoeg bewaar je niet alleen leuke herinneringen maar laat de tijd op je huid ook z’n sporen na. Hoe vertraag je dat proces? Wij delen hier graag onze dreamteam producten en tips waarmee je de beste resultaten uit je huid- en make-upverzorging haalt.

Anti-aging skincare dreamteam


Combineer anti-oxidanten altijd met een gezonde SPF-bescherming. UV-stralen, smog, uitlaten en pollutie hebben een sterke invloed op het verouderen van de huid. Om die tegen te gaan heb je anti-oxidanten (vitamines nodig). Wil je dat deze vitamines op je huid perfect hun werk kunnen doen, dan is het voornaam dat ze niet oxideren (denk aan wat er gebeurt als je een appel open snijdt en er geen citroen over aanbrengt: je appel wordt bruin).

Hoe jonger je aan anti-aging begint, hoe langer je de jeugdigheid van je huid zal bewaren. Combineer altijd bij een rijk gamma vitamines serum/crème met een SPF-bescherming.

Bestellen? Geef je lijstje door via info@pure-skin.be

Onze tips

TIP 1: Environ Skin Essentia Vita-antioxidant AVST 1 moisturizer + RAD (voor de basisbehoefte van de huid).

De AVST step up moisturizer is een echte problemsolver. Hij bevat een heerlijke vitamine A-C-E cocktail die pigmentatievlekjes, roodheden, tekort aan vocht, lijntjes en verslapping tegelijk aanpakt.  Combineer hem met de RAD SPF 15 en je kiest het allerbeste anti-aging deamteam.

TIP 2: Environ Youth Essentia Vita peptide C quence serum 1 + Defence crème + RAD

Dit Youth Essentia Vita Peptide is rijk aan vitamine A-C-E en is verrijkt met peptiden (celcommunicators voor je huid, Joyce noemt het ook Lego-blokjes om je huid op te bouwen), om jouw huid er zo lang mogelijk jong uit te laten zien. Smeer je er dagelijks de Defence crème over, dan ga je nog sterker op anti-aging werken met als resultaat een stevige huid die zijdezacht aanvoelt.
De RAD bescherming SPF 15 is de perfecte afsluiter die het dreamteam compleet maakt met bescherming.

TIP 3: Wil je een alles-in-1 product? Kies dan voor de Stem Cell 3D Tinted Moisturizer SPF 30 van Dermaquest.

Deze getinte moisturizer met UVA en UVB bescherming voedt je huid met stamcellen, peptiden en vitamines. De plantaardige stamcellen verjongen en beschermen je huid, de krachtige peptides verstevigen je huid en de vitamines neutraliseren de vrije radicalen (pollutie) waardoor fijne lijntjes en rimepls verminderen.

Combineer deze met de Skin Complete huidsupplementen van Advanced Nutrition Programme en je hebt een Better Together dreamteaam dat inside-outside aan je eeuwige jeugd werkt.

Anti-Aging make-up dreamteam: Power of Liquid minerals

De Liquid minerals en de Blending brush zijn het dreamteam voor een perfecte gezonde make-up voor de huid met fijne rimpels en/of verslappingen.

Dit anti-aging foundationserum, ‘vloeibaar goud’ hydrateert en verstevigt je huid en geeft een mooie stralende dekking. De Blending brush zorgt ervoor dat je dit product perfect en zuinig aanbrengt. Wil je een zwaardere dekking, kies dan voor Amazing Base foundation poeder en om het helemaal af te werken en te fixeren, vitaminiseer en hydrateer je je huid met de Pommist Hydration spray.