12 november 2018

Better Together: anti-acne dreamteams

Better Together: HET ANTI-ACNE TEAM


Zeker voor huidproblemen zoals acne werken bepaalde huidverzorgings- en make-up producten beter als je ze samen gebruikt. “Teamwork makes the dreamwork” is een leuze die we bij Pure Skin niet alleen vaak uitspreken maar ook hard maken. Samen werken aan een gezonde, happy skin daar gaan we voor, inside out.

Zo mooi, de jeugd. Maar jammer genoeg zijn er een aantal jonge meisjes (en jongens) die getergd worden door acne. Acne kan ontstaan door verschillende indicaties zoals voeding, stress, hormonen, maar ook door het verkeerd gebruik van verzorgingsproducten. Vaak zien we jonge meisjes in onze praktijk die, zodra ze een puist zien, beginnen te knijpen met acne littekens als resultaat. Ofwel smeren ze er een dikke laag cosmetische make-up op die het alleen verergert. Ze zijn zich er niet van bewust dat reinigen de basis is van een gezonde huid. Gelukkig hebben wij Better Together dreamteams!

Bestel je producten via info@pure-skin.be

 

Anti-acne skincare dreamteam

Skin Accumax en Sebuwash

De Skin accumax huidsupplementen zijn een oplossing op alle niveaus voor acné. Het is een power team, rijk aan vitamine ACE en een extract van broccoli, dat helpt om een gezonde, zuivere en gave huid te behouden. Dit uniek huidsupplement werkt op alle verschillende oorzaken van acné. Het brengt de huid weer in balans. Combineer de supplementen met de Sebuwash gel cleanser, een schuimende gezichtsreiniger die helpt om onzuiverheden en overtollig talg weg te spoelen, en je huid voelt snel terug fris en schoon aan.

 

Anti-acné make-up dreamteam

Make-up en acné kunnen een dreamteam zijn als je kiest voor minerale make-up die ook anti-acné ingrediënten bevat. Jane iredale is op dat niveau uniek in haar soort. The Power of Pure Pressed Base met de Handi Brush is de Better Together foundation voor een vette en/of acne-huid. De fdt heeft ontstekingswerende eigenschappen die de huid kalmeren en beschermen met een SPF 20. Fixeer met de hydraterende Balance hydration spray om je huid snel weer in de juiste balans te brengen en van je acne verlost te worden. Met de Handi Brush breng je het poeder mooi en egaal aan.