03 augustus 2017

5 redenen om te kiezen voor permanente laserontharing

Zijn jouw benen al zomerglad? In de zomer is scheren of harsen één van de meest irritante bezigheden. Je hebt immers wel leukere dingen te doen… Gelukkig bestaat er een alternatief, kies dus voor definitieve laserontharing waar je veel langer plezier van hebt en veel minder frustratie.

Zo vaak horen wij hier bij Pure Skin “Dagelijks scheren kost me veel tijd en gedoe, de haartjes maken me onzeker, ik krijg irritaties van het scheren, ik heb last van ingegroeide haartjes, ontharen is een obsessie geworden: ik moet dagelijks haartjes met pincet van mijn gezicht verwijderen”. Dat geldt ook voor jou? Actie.

De top 5 waarom onze klanten kiezen voor permanente ontharing:

1 verlost zijn van het eeuwige ontharing en overbeharing
2 geen ontstekingen of ingegroeide haartjes meer
3 meer zelfvertrouwen, een oplossing op lange termijn
4 enorme tijdswinst

Kies laserontharing bij Pure Skin Huidinstituut.

Bij Pure Skin Huidinstituut werken we met een laser die snel en accuraat en vrijwel pijnloos is. Een gouden raad: laat je bij je keuze tussen het enorme aanbod van definitieve/permanente ontharingsmethodes niet misleiden door goedkopere prijzen per beurt. Dit zegt immers niets over de totale kostprijs voor je het eindresultaat bereikt. Met onze methode zijn er gemiddeld 5-7 behandelingen nodig, bij andere is dat een stuk meer. En, omdat je bij ons resultaatsgarantie krijgt, heb je echt niets te verliezen, behalve die vervelende haartjes.